PRETUKLI MUŠKARCA I NJEGOVOG OCA ZBOG 600.000 DINARA: U Smederevu uhapšena trojica razbojnika, napali žrtve nasred ulice!
Foto: Nemanja Nikolić

Više javno tužilaštvo

PRETUKLI MUŠKARCA I NJEGOVOG OCA ZBOG 600.000 DINARA: U Smederevu uhapšena trojica razbojnika, napali žrtve nasred ulice!

Crna Hronika -

Nakon intenzivnog rada pripadnika Policijske uprave u Smederevu u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Smederevu, identifikovani su i uhapšeni M.M.(29), B.M. (31) i D.B. (38), svi iz Smedereva, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Razbojništvo iz čl.206 st.2 u vezi čl.1 Krivičnog zakonika, saopštili su iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu.

Kako su naveli, osumnjičenima se stavlja na teret da su 21.jula, u večernjim satima, u Smederevu,u ul.Dositeja Obradovića, presreli oštećeno lice, tridesetosmogodišnjeg muškarca, a potom upotrebom sile, zadajući mu udarce rukama i nogama po glavi telu, oborivši ga na tlo, oduzeli torbicu u kojoj se nalazio novac, kao i mobilni telefon i sa vrata strgnuli zlatni lanac, sve u ukupnoj vrednosti od oko 600.000 dinara, kojom prilikom su oštećenom naneli tešku telesnu povredu.Tom prilikom zadali su nekoliko udaraca i ocu oštećenog (70), koji je pokušao da ga zaštiti, kome su naneli lake telesne povrede.

Osumnjičenim licima je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu biće dovedeni na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu.

(Kurir.rs - J.I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track