OVO JE NIŠLIJKA KOJA JE POGINULA U ŠPANIJI: Andreja (21) stradala u jezivom sudaru, porodici potrebna pomoć za transport tela FOTO
Foto: Printscreen/Facebook, Printscreen/Instagram

tuga

OVO JE NIŠLIJKA KOJA JE POGINULA U ŠPANIJI: Andreja (21) stradala u jezivom sudaru, porodici potrebna pomoć za transport tela FOTO

Crna Hronika -

Andreja Perić (21) iz Niša poginula je u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u gradu Espinosa del Kamino u Španiji. Kako prenosi portal burgosconecta.es, u sudaru je poginuo i njen dečko Alvaro M. M(21), dok je njegova sestra (29) povređena.

"Bila je vesela, puna života, dobra... Ne možemo da verujemo da je više nema..." pričaju kolege Andreje studentkinje treće godine Ekonomskog fakulteta u Nišu, koja je sa dečkom poginula u teškoj saobraćajnoj nesreći.

Nakon ove nesreće kolege sa fakulteta kažu da su u šoku i da je Andrea bila draga osoba, dobar student i da je imala velike planove, piše Blic.

sudar, Španija, Andreja Perić
foto: Printscreen/Facebook

- Već je bila u Španiji na razmeni studenata, a nedavno je podnela zahtev za razmenu u Italiji. Dobar je student bila, i kao koleginica i na svaki drugi način. Tužni smo i potrešeni ovom vešću - kaže jedan Andrejin kolega.

Kako je preneo burgosconecta.es, do stravičnog udesa je došlo u sredu oko 22:30 sati, kada su se direktno sudarila dva vozila.

- U jednom od njih bili su nastradali mladić i devojka, kao i njegova 29-godišnja sestra, oboje stanovnici grada Belorado, dok je u drugom vozilu bila žena stara 67 godina, koja je prošla sa lakšim povredama - prenose oni.

sudar Španija
foto: printscreen

Od siline udara, kako navode, "ford" u kom su bili Srpkinja i njeni prijatelji, prevrnuo se i potpuno je uništen. Navodno, oni su bili zarobljeni u smrskanom vozilu sve dok vatrogasci, hitna pomoć i policija nisu stigle na lice mesta.

- Nakon što su tela troje mladih izvučena, uprkos naporima lekara, konstatovana je smrt mlade Srpkinje i njenog dečka, dok je starija devojka koja je bila za volanom, inače sestra nastradalog, sa teškim povredama prebačena u Univerzitetsku bolnicu u Burgosu - navodi španski portal.

Prikupljanje pomoći za transport tela

Na instagram stranici Ekonomskog fakulteta u Nišu, pojavio se apel kako bi se pomoglo porodici tragično nastradale devojke kako bi se sakupio novac za transport u Srbiju.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track