OVO JE JAGODA KOJU JE ROĐAK UBIO SEKIROM U ZEMUNU: Ujni presudio udarcima u glavu, prijatelji i rodbina neutešni (FOTO)
Foto: Printscreen

porodična tragedija

OVO JE JAGODA KOJU JE ROĐAK UBIO SEKIROM U ZEMUNU: Ujni presudio udarcima u glavu, prijatelji i rodbina neutešni (FOTO)

Crna Hronika -

Jagoda Savić (67) iz Zemuna, brutalno je ubijena sekirom u nedelju 24. jula, a za ovaj monstruozni zločin osumnjičen je njen rođak Milorad M. kome je ubijena Jagoda ujna.

Od Jagode se na svom Fejsbuk profilu oprostio njen suprug, Miša Savić, koji je objavio i njenu fotografiju, kao i umrlicu.

- Ljubavi, poslednji pozdrav - kratko je napisao neutešni suprug.

Jagoda Savić
Jagoda Savićfoto: Printscreen Facebook

Od tragično nastradale Jagode Savić oprostili su se i iz Fudbalskog kluba PIK Zemun, pošto je njen suprug nekada bio trener tog kluba.

- Sa puno tuge i bola vas obaveštavamo da nas je napustila Jagoda Gaga Savić, supruga našeg bivšeg trenera i velikog prijatelja Miša Savića. Naselje je izgubilo još jednu predobru dušu i divnog čoveka. Saučešće porodici - navedeno je na zvaničnom Fejsbuk profilu FK PIK Zemun.

Jagoda Savić
foto: Printscreen Facebook

Uz dirljiv oproštaj objavljena je i njena umrilca na kojoj je navedeno da će se sahrana obaviti u četvrtak 28. jula u 12 časova na Novom bežanijskom groblju.

Podsetimo, Milorad M. se posle svirepog ubistva suprotstavio policajcima koji su došli da ga hapse. Oni su ga ipak savladali kada su mu ubacili suzavac u kuću.

Prema nezvaničnim saznanjima, Milorad se ranije lečio od zavisnosti od narkotika, a više puta i od psihičkih bolesti.

Zemun, Ubistvo, Jagoda Savić
foto: Nemanja Nikolić

To su potvrdile i njegove komšije koje su rekle da ga znaju samo po problematičnom ponašanju.

- Bio je uvek asocijalan i u nekom svom svetu, ali se zna da je imao dosta psihičkih problema. Živeo je s majkom, ali je ona umrla pre dve godine, pa je ostao sam. Niko ne zna šta ga je nateralo da presudi ujni, verovatno mu je nešto kvrcnulo u glavi - ispričali su poznanici porodice za medije.

00:05

Prvi snimak s mesta krvavog pira u Zemunu

Prema prvim informacijama, Milorad je sedeo sa ujnom u zajedničkom dvorištu, a onda je zgrabio sekiru i nekoliko puta je udario po temenu. Ona je pala na leđa i preminula na licu mesta.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track