PESNICOM PO GLAVI IZUDARAO ŽENU NASRED ULICE: Nasilniku iz Pančeva preti 3 godine zatvora!
Foto: Shutterstock

osnovno javno tužilaštvo

PESNICOM PO GLAVI IZUDARAO ŽENU NASRED ULICE: Nasilniku iz Pančeva preti 3 godine zatvora!

Crna Hronika -

Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv R. R. zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje i predložilo da mu se produži pritvor.

Ovim povodom oglasilo se i OJT u Pančevu:

- Osnovno javno tužilaštvo u Pančevu podnelo je Osnovnom sudu u Pančevu optužni predlog protiv R. R. zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo nasilničko ponašanje jer je dana 28.06.2022.godine u Pančevu kod "Narodne bašte", gde je bio koncentrisan veliki broj ljudi, vršenjem nasilja i drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrožavao spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir tako što je prilazio slučajnim prolaznicima, obraćao im se, pokušavao da izvrši nasilje nad njima, dok je oštećenoj M.M. koja je upravljala biciklom zadao nekoliko udarca zatvorenom šakom u predelu glave, usled čega je ista zadobila lake telesne povrede - stoji u saopštenju.

Optužnim predlogom OJT Pančevo je predložilo da se pritvor prethodno određen prema R.R. produži do završetka glavnog pretresa, da se osudi na kaznu zatvora u trajanju od 3 godine kao i da mu se izrekne mera bezbednosti obavezno lečenje alkoholičara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja