POZNATO ZAŠTO JE NAPADNUT ADVOKAT BILALI: Brat otkrio ko je napadač koji je advokatu zario nož u vrat i zbog čega je to uradio
Foto: Printscreen/Linkedin, S. S.

pokušaj ubistva u koceljevi

POZNATO ZAŠTO JE NAPADNUT ADVOKAT BILALI: Brat otkrio ko je napadač koji je advokatu zario nož u vrat i zbog čega je to uradio

Crna Hronika -

Advokat Borisav Bilali (65) uboden je u sredu nožem u vrat u svojoj kancelariji u Koceljevi, a zbog pokušaja ubistva uhapšen je S. R. (72) iz Koceljeve.

Brat napadnutog advokata Vladimir Bilali otkrio je šta se zapravo dogodilo u kancelariji. Kako kaže, za dlaku je izbegnuta tragedija.

- Bogu hvala, Borisav nije životno ugrožen jer mu nisu povređene glavne vratne arterije. Odmah je operisan, sve Borisav Bilali (65) našao se u svojoj kancelariji na meti pobesnelog S. R. (72) je proteklo u najboljem redu. Probudio se, prebačen je u šok-sobu i sada čekamo da nam doktor detaljnije kaže šta dalje - tvrdi brat napadnutog advokata, piše Objektiv.

Borisav Bilali
Borisav Bilalifoto: Printscreen/Linkedin

Kako objašnjava, još uvek ne veruje šta se dogodilo.

- Taj čovek je ubo Borisava nožem u levu polovinu vrata. Doktor koji ga je primio natapao je vatom i odmah je rekao da će biti dobro jer nije pogođena glavna arterija, u suprotnom bi iskrvario.

Što se tiče uhapšenog napadača, Bilali objašnjava zbog čega je došlo do pokušaja ubistva.

- Taj čovek je i ranije pretio Bori. On je, koliko sam upućen u slučaj, imao spor. Kupio je jednu kućicu u Draginju u šumi i nekom komšiji je pet-šest godina sekao drva. Tom komšiji Zoranu G. je dosadilo, pa je angažovao Borisava i tužio ovog i dobili su spor. Potvrđeno je da ovaj mora da plati sve što je isekao - kaže brat ranjenog advokata.

Koceljeva, izboden advokat, Borisav Bilali
foto: S. S.

Vladimir otkriva i zbog čega se njegov brat juče sreo sa čovekom koji ga je napao.

- Pokušao je da se nagodi, ali Borisav nije hteo. Ovaj se valjda iznervirao, izvadio nož i zabo mu ga u vrat. Odmah je uhapšen, ne znam tačno detalje, ali je priveden i to je najbitnije. Cela porodica je van sebe, poludeli smo, ništa me ne pitajte, ali Bogu hvala, Borisav je dobro - ispričao je Vladimir.

(Kurir.rs/Objektiv)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track