POCEPALA JOJ HALJINU, NALUPALA ŠAMARE, VUKLA ZA KOSU I GREBALA! Pokušala da prevari vlasnicu trafike, pa je onda BRUTALNO prebila
Foto: Shutterstock

u uljmi kod vršca

POCEPALA JOJ HALJINU, NALUPALA ŠAMARE, VUKLA ZA KOSU I GREBALA! Pokušala da prevari vlasnicu trafike, pa je onda BRUTALNO prebila

Crna Hronika -

Ženska osoba je prvo pokušala da prevari vlasnicu trafike u selu Uljma kod Vršca Jelenu Bolić, a kada nije uspela, mučki ju je pretukla.

Jelenin suprug Milan kaže da se napad dogodio juče oko 19.30 časova.

- Ispred trafike je došla žena koja je htela da kupi cigarete. Sve vreme je u ruci držala novčanicu od 2.000 dinara. Cigarete koje je htela koštaju 320 dinara. Supruga joj je dala paklicu, a mušterija joj je rekla: "Evo ti 20 dinara da mi lakše vratiš kusur. Dođeš mi 1.700''. Međutim ta osoba je sve vreme u ruci držala 2.000 dinara i ni u jednom trenutku joj nije dala tu novčanicu - priča u dahu potreseni Milan.

Kako kaže, kada je njegova supruga prozrela prevaru i poručila mušteriji da napusti objekat, osumnjičena je zgrabila kesu kikirija i ljutito pokušala da ode.

- Supruga je izletela iz trafike, zaustavila tu prevaratnkinju i rekla joj da joj vrati kikiriki jer ga nije platila. U tom trenutku ta žena ju je krvnički napala. Pošto je bila krupnija od nje lako ju je savladala. Pocepala joj je haljinu, nalupala šamare, vukla za kosu, grebala... - dodaje on.

Dok je tukla i šamarala vlasnicu trafike, jedna žena je prišla i pokušala da ih razdvoji, ali bezuspešno.

- Ona je nastavila da bije moju ženu. Kao da je ona nju pokušala da prevari, a ne obrnuto. Kada ju je pretukla, prevaratnkinja je hladnokrvno otišla do ulice, sela u automobil u kome su bili neki muškarac i žena koji su je zatim odvezli u nepoznatom pravcu. Užas šta nam se dogodilo - objašnjava Milan Bolić.

Naglašava da ga je uplakana supruga odmah pozvala, ali da dok je došao prevarantkinja i nasilnica je pobegla.

- Zatekao sam je uplakanu, povređenu i u šoku. Odmah sam pozvao policiju koja je za kratko vreme došla i uzela izjave od nas. Dok smo razgovarali sa policajcima pojavili su se muškarac i žena koji su odvezli osumnjičenu, ali su nam rekli da ne znaju ko je ona i da ih je samo zamolila da je odvezu u susedno selo kako ne bi imala neki veći problem. Neverovatno - priča sagovornik.

Ističe kako im se slične situacije dešavaju već nekoliko puta.

- Pokušavali su da nas opljačkaju, dizali pištolj na moju suprugu, stalno neka muka. Mnogo mi je žao i teško. Ovo je malo mesto. Taj objekat koji držimo ne donosi nam neku veliku zaradu da bi preživljavali sve ove traume koje nam se dešavaju. Molim ljude iz ovog kraja da obrate pažnju na ovakve prevarante i da se čuvaju - utučen je Milan.

U međuvremenu sagovornik je dobio određene informacije o osobi koja je napala i povredila njegovu suprugu i o tome obavestio tamošnju policiju.

Već pokušala sličnu foru

Milan kaže da je žena koja je pretukla njegovu suprugu pre šest meseci već pokušala sličnu prevaru.

- Sigurni smo da je u pitanju ista žena. Došla je na trafiku, supruga je i tada radila. Ista priča, u jednoj ruci novčanica od 2.000 dinara, traži neku sitnicu, a onda se ponaša kao da je dala novac i traži kusur - objašnjava sagovornik Informera.

(Kurir.rs/Informer)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track