02:51

DEVOJCI 3 SATA PUŠTAO STRUJU KROZ GOLO TELO! Poznati kriminalac brutalno mučio devojku: PRE IŽIVLJAVANJA IZGOVORIO JEZIVU REČENICU

KURIR Televizija

DEVOJCI 3 SATA PUŠTAO STRUJU KROZ GOLO TELO! Poznati kriminalac brutalno mučio devojku: PRE IŽIVLJAVANJA IZGOVORIO JEZIVU REČENICU

Crna Hronika -

Jordan Antonić bivši čuvar u Centralnom zatvoru otkrio je detalje užasnog nasilja nad devojkom, koje je počinio poznati kriminalac.

Bivši čuvar uključio se u program Kurir televizije kako bi govorio na temu nasilja nad ženama, pa se prisetio stravičnog događaja, gde je devojka jedva izvukla živu glavu.

- Imao sam slučaj da je jedan poznati beogradski kriminalac pokupio u restoranu devojku, odveo je u stan i rekao jezivu rečenicu kako je on kardiolog, a ona njegovo srce, uključio kablove u struju i davao joj elektrošokove dva, tri sata - ispričao je bivši čuvar CZ-a i dodao:

Jordan Antonić
foto: Kurir televizija

- Bacao je sa kreveta uz 220 volti, devoijka je jedva uspela da pobegne. Iako je nasilnik uhapšen, devojka je imala ogroman strah. On je izašao za 30 dana, jer je imao dobrog advokata, a devojka je živela u strahu i dalje. Naneo joj je teške i mentalne i fizičke povrede - rekao je čuvar zatvora.

On je dodao da je kriminalac i nakvasio vodom golo telo devojke na koje je stavljao kablove.

Ipak, iako je na sudu prošao blago, njegovi cimeri iz ćelije nisu bili tako naklonjeni poznatom kriminalcu.

- Bio je ubačen u ćeliju sa jednim mlađim i opasnijim kriminalcem, koji ga je ponizio. Šamarao ga je svakog dana pred dvadeset zatvorenika. To mu je bila i veća kazna - ispričao je Jordan Antonić.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Pošta NET i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

09:34

ZAKLJUČAO 6 ŽENA U FRIZERSKI SALON PA IH SILOVAO Inspektor šokirao svedočenjem: SILOVATELJ IMAO SNOŠAJ DOK SU GA VODILI U STANICU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track