OVAKO IZGLEDA VLAOVIĆEVA GROBNICA OD 900.000 DINARA: Evo gde se nalazi grobno mesto škaljarca ubijenog u Hrvatskoj (FOTO)
Ilustracija, Foto: Kurir/T.Ilić

sahrana odložena

OVAKO IZGLEDA VLAOVIĆEVA GROBNICA OD 900.000 DINARA: Evo gde se nalazi grobno mesto škaljarca ubijenog u Hrvatskoj (FOTO)

Crna Hronika -

Goran Vlaović (38), koji je 21. avgusta hicem u potiljak ubijen na ostrvu Pagu biće sahranjen na Novom bežanijskom groblju, u grobnici vrednoj skoro 900.000 dinara.

Sahrana je trebalo da bude održana danas, međutim, porodica ubijenog odložila je sahranu iz navodno bezbednosnih razloga.

- Roditelji Vlaovića su već kupili grobno mesto na Bežaniji, koje su platili su ga 847.000 dinara, a predviđeno je za tri osobe. Grobno mesto je uređeno, a spomenik je urađen od najfinijeg granita "afrikan red" – rekao je ranije izvor Objektiva.

1 / 4 Foto: Kurir

Njegova familija nije objavila dosad nijednu čitulju ni obaveštenje o datumu sahrane.

- Porodica je angažovala jednu pogrebnu agenciju, koja je obavila sve procedure za transport ubijenog Vlaovića iz Hrvatske. Pošto na Novom groblju, gde je kremiran Vlaovićev ujak, bubnjar Dragoljub Đuričić, ne mogu da se kupe grobnice, oni su odlučili da sina sahrane na Bežaniji - ispričao je ranije izvor.

Grobnica u kojoj će biti pokopan ubijeni Vlaović već ima nadgrobni spomenik i ploču.

- On se nalazi dalje od ubijenih članova kavačkog i škaljarskog klana, čije su porodice u poslednje dve godine platile grobnice čak i po tri miliona evra – naveo je dobro obavešten izvor Objektiva.

Na Bežanijskom groblju, inače, počivaju i osobe za koje se veruje da su "pale" tokom rata dva najmoćnija kriminalna klana, ali i oni čija su imena bila u vestima iz crne hronike.

(Kurir.rs/Objektiv)

Bonus video:

01:34

GROBLJA U SRBIJI PUNA! Pogrebnici imaju nikad više posla, sahrane se zakazuju na pola sata! NADLEŽNI APELUJU: Ne pravite gužvu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track