BEOGRAĐANIN PREVARIO TROJICU NIŠLIJA ZA 330.000 DINARA: Upoznavao žrtve u kladionicama, pa im ovako uzimao novac
Foto: Shutterstock

biće priveden tužiocu

BEOGRAĐANIN PREVARIO TROJICU NIŠLIJA ZA 330.000 DINARA: Upoznavao žrtve u kladionicama, pa im ovako uzimao novac

Crna Hronika -

N. G. (32) iz Beograda uhapšen je u Nišu jer je u kladionicama u Nišu varao kog je stigao.

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri krivična dela, dve prevare i utaju on se našao iza rešetaka po nalogu Osnovnog suda.

- On je, kako se sumnja, nagovorio jednog muškarca (75), koga je upoznao u kladionici i kome se predstavio lažnim imenom, da kupi na rate tri mobilna telefona kod različitih prodavaca, kako bi ih preprodali i zaradili novac. Кada je sedamdesetpetogodišnjak telefone kupio, N. G. ih je, kako se sumnja, uzeo i prodao, a sav novac zadržao za sebe - objašnjavaju u policiji.

On se sumnjiči i da je od pedesetogodišnjeg muškarca, kojeg je takođe upoznao na istom mestu, uzeo novac kako bi ga uplatio na svoj nalog za klađenje i dobio bonus, koji bi navodno potom podelili. Umesto da novac, po dogovoru uplati, N. G. je pobegao.

- N. G. je i od jednog četrdesetšestogodišnjaka sa kojim je bio u kladionici uzeo 500 evra da bi ih razmenio u menjačnici kako bi imali dinare za klađenje, a umesto da mu novac vrati, zadržao ga je za sebe. Na ove načine je, kako se sumnja, trojicu muškaraca oštetio za ukupno oko 330.000 dinara - saopštila je policija.

Osumnjičenom je, po nalogu tužilaštva, određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track