KOJI SVEKAR PRODAJE STAN ZBOG KARIJERE SNAJE: Detektiv izneo MRAČNA SAZNANJA iz kuće: Vladimir se pitao i kako se Jelena šminka...
Foto: Privanta arhiva, Printscreen, Zorana Jevtić

bizarno

KOJI SVEKAR PRODAJE STAN ZBOG KARIJERE SNAJE: Detektiv izneo MRAČNA SAZNANJA iz kuće: Vladimir se pitao i kako se Jelena šminka...

Crna Hronika -

Da li je Vladimir Marjanović bio mnogo više od svekra? Iskreno ne znam ni jedan slučaj da je svekar prodao stan da bi uložio u karijeru svoje snaje.

Ovo se pita detektiv Braca Zdravković, koji je analizirao profil Vladimira Marjanovića, Zoranovog oca i svekra ubijene Jelene Krsmanović Marjanović.

- Vladimir je bio narcis. On je u toj kući bio gospodar duša. Mislio je da svi u kući moraju da mu budu podređeni - tvrdi Zdravković.

Porodica ubijene Jelene prodala je početkom 2016. godine stan, koji su imali na Ceraku. Zdravković navodi da je deo novca Vladimir uložio u Jeleninuj karijeru, ali i vodio računa kako se ona oblači i šminka.

- Pošto je Jelena planirala da se vrati u estradne vode, za šta joj je bila potrebna poveća suma novca zbog promocija i reklama, odlučili su se za prodaju nekretnine.Prema navodima sagovornika Kurira bliskog porodici Marjanović, iako oni već duže od decenije žive u poklonjenoj kući u beogradskom naselju Borča do 2016. godine su zadržali stan. Pošto je Jelena imala veliku želju da se vrati na muzičku scenu, krenuli su da to realizuju - obelodanjeno je još 2016. godine.

Vladimir Marjanović, Zoran Marjanović, Borča
foto: Ana Paunković, Kurir

Zdravković iznosi i dalja bizarna saznanja o životu u kući Marjanovića.

- Zoran i Jelena imali su običaj da odiu kod prijatelja u goste. Ukoliko bi ostali duže Vladimir je imao običaj da po deset puta zove Jelenu na telefon, a ne svog sina, to je, priznaćete u najmanju ruku čudno - navodi Zdravković.

Dodaje da je jedan film s početka devedesetih promenio karijeru Vladimira Marjanovića.

- Tada je gledao film "Ponovo mrtav" koji je potpuno promenio njegov život. Posle toga se posvetio ezoteriji i naučio da hipnotiše ljude - otkriva detektiv.

Dodaje i o tome da je problem možda nastao kada karijera Jelena nije išla onako kako su oni zamislili i nvodi da ju je možda planirao i za "neki drugi posao".

Vladimir Marjanović, Miloš Marjanović
foto: Zorana Jevtić

Vladimir je svojevremeno u emisiji "Ćirilica" pričao sve najbolje o Jeleni, govoreći da je ona duša od žene, ali po hapšenju Zorana Marjanovića on je promenio ploču i naveo da je ona "imala nekoliko ljubavika"...

Šok-saznanja Brace Zdravkovića

Inače, Marjanovići, prema saznanjima žive godinama u kući koju je Jeleninoj svekrvi Zorici poklonio jedan lokalni privrednik.

- Zorica je tom čoveku pomogla nešto u vezi sa problemom sa njegovim sinom, pa joj je on zauzvart poklonio kuću. Taj čovek je pričao da mu je ona pomoću bioenergije i svojih „moći“ spasla sina. Zorica je, inače, oko dvadeset godina radila u Borči u neposrednoj blizini gde sada živi. Doselili su se u to naselje sa Ceraka, dok je Jelena živela 800 metara dalje od njihove kuće - kaže naš sagovornik.Sa Zoranom se upoznala kada je sa sada pokojnim ocem došla kod Zorana u studio kako bi snimila pesmu. Nakon nekoliko godina, ponovo su se sreli i počeli da se zabavljaju.

Inače, Vladimir Marjanović preminuo je krajem septembra prošle godine od posledica srčanog udara.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track