NASTRADALA BRAĆA TRUBAČI ZAJEDNO ISPRAĆENI UZ POSMRTNI MARŠ: Dve pogrebne povorke slile se u jednu, težak prizor sa sahrane VIDEO
Foto: Kurir

selo poljana kod vladičinog hana zavijeno u crno

NASTRADALA BRAĆA TRUBAČI ZAJEDNO ISPRAĆENI UZ POSMRTNI MARŠ: Dve pogrebne povorke slile se u jednu, težak prizor sa sahrane VIDEO

Crna Hronika -

Tužnu povorku predvodio je trubač Bojan Krstić, ovogodišnji pobednik Guče

VLADIČIN HAN - Selo Poljana pored Vladičinog Hana danas je obavijeno tugom i nema kuće iz koje neko nije krenuo da isprati na večni počinak braću Dalibora M. i Stanislava A, poznate trubače iz ovog kraja koji su poginuli u saobraćajnoj nesreći kod Aleksinca.

Dve tužne povorke sastale su se u jednu pa su dvojica braće zajedno ispraćena na poslednji počinak. Pored brojnih meštana ovog dela Hana, okupio se veliki broj trubača, iz gotovo svih orkestara sa juga Srbije, kako bi odsvirali Posmrtni marš.

Dalibor Mihajlović, Stanislav Ristić, trubači, Vladičin Han, Sahrana
foto: Vranjski online magazin

Tužnu povorku predvodio je trubač Bojan Krstić, ovogodišnji pobednik Guče, a u povorci su i Boban Marković i njegov sin Marko, pišu Novosti.

Veliki broj trubača okupio se i izjavljuju saučešće, a onda će jedni iz jedne drugi iz druge kuće krenuti ka Repinskom groblju gde će mladi trubači biti sahranjeni.

Na sahranu trubača stigao je i Boban Marković, vidno skrhan tugom, koji je išao iz jedne u drugu kuću i izjavljivao saučešće. Sa njim je na ispraćaj mladih kolega stigao i njegov sin Marko Marković.

Predsednik opštine Vladičin Han Goran Mladenović proglasio je sredu, 21. septembar, za Dan žalosti na teritoriji opštine, zbog pogibije dvojice trubača iz ovog grada.

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila 19. septembra 2022. godine, kod Aleksinačkih rudnika, život su izgubili Stanislav Antić (21) i Dalibor Milošević (34).

Čuveni trubač iz Vladičinog Hana Boban Marković oprostio se od mladih kolega na društvenim mrežama.

1 / 7 Foto: Kurir

- Počivajte u miru, draga deco moja.. najtužniji dan u mom srcu i Vladičinom Hanu, nek vas anđeli čuvaju... zauvek ćete biti u našim srcima i živeti u našim sećanjima.

Saučešće porodici Ristić-Antić i porodici Milošević – napisao je Marković.

Kurir.rs/Novosti/Foto/Video: VOM Vranjski onlajn magazin

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja