"NISAM DOBRO I NE ZNAM DA LI ĆU BITI": Majka jedva stoji na nogama, a evo šta je poručio i deda malene ubijene u Vršcu (VIDEO)
Foto: Kurir TV Printscreen

nema snage ni da progovori

"NISAM DOBRO I NE ZNAM DA LI ĆU BITI": Majka jedva stoji na nogama, a evo šta je poručio i deda malene ubijene u Vršcu (VIDEO)

Crna Hronika -

VRŠAC - Svetozar I., deda brutalno ubijene devojčice Petre (2) u Vršcu izašao je danas iz porodičnog doma u Prvomajskoj ulici u tom gradu i zamolio novinare da se udalje od kuće jer nemaju više ništa da kažu.

- Izvinite konferencija je otkazana i ja ne mogu ništa više da kažem, jer je Suzana rekla ono kome je htela i gde - rekao je deda pokojne devojčice za Kurir.

Suzana B, majka devojčice Petre utom je došla u porodični dom u Vršcu i rekla za Kurir da nema snage da priča.

00:16

Kurir ispred kuće devojčice ubijene u Vršcu

- Molim vas, nisam dobro i ne znam da li ću biti - rekla je Suzana dok se penjala uz stepenice na sprat kuće uz pratnju majke. Suzanina majka je pridržavala nesrećnu ženu koja nije mogla da stoji na nogama.

Komšija kaže za Kurir da je porodicu Budimirović poslednji put zajedno video u maju ove godine.

1 / 4 Foto: Kurir

- Dete je bilo slatko i umiljato i danima se pitam kako je moguće da se to dogodilo. Delovali su veoma srećno i Marko je često nosio dete na ramenima i voleo ga je. Prosto ne znam šta da vam kažem, mi smo svi šokirani ovim zločinom, koji nas je sve potresao i desio se za nas kao grom iz vedra neba - kaže komšija Milorad Marković.

Naš sagovornik kaže i da je Suzana otad naglo smršala.

Vršac, ubijena devojčica, komšija, Milorad Marković
foto: Kurir

- Tad kad se pročulo da se razvode ona je odjednom propala i izgubila dosta kilograma. Nervirala se i nije joj bilo lako verovatno, ali je nikad nisam video da je modra ili pretučena bar vidno. Žao mi je što se sve ovako dogodilo - kaže sagovornik.

Kurir.rs/B.T.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track