TUŽAN OPROŠTAJ OD POLICAJCA MARKA KOJI JE POGINUO KOD MAČKATA: Naš brat i drug je nastradao vraćajući se porodici sa posla (FOTO)
Foto: RINA, Printscreen/Instagram

saučešće

TUŽAN OPROŠTAJ OD POLICAJCA MARKA KOJI JE POGINUO KOD MAČKATA: Naš brat i drug je nastradao vraćajući se porodici sa posla (FOTO)

Crna Hronika -

Policajac Marko Popović (36) iz Čajetine poginuo je jutros dok se vraćao iz noćne smene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na putu Zlatibor-Užice kod Mačkata.

Kolege nastradalog policajca izrazili su saučešće njegovoj porodici i najbližim prijateljima i od Marka se oprostili tužnim rečima.

sudar, Saobraćajna Nesreća, Mačkat
foto: RINA

- Jutros je oko 6 sati naš brat, drug, kolega i član Marko Popović tragično nastradao u saobraćajnoj nezgodi vraćajući se svojoj porodici sa posla. Saučešće porodici. Počivaj u miru - stoji u objavi.

Marko je iza sebe ostavio troje dece. Meštani sela odakle je Popović kažu za Kurir da su van sebe nakon što su saznali da je tako dobar i vredan čovek izgubio život i to na isti način kao i njegov otac 2008. godine.

Nesreća, Mačkat
foto: Printskrin/Facebook

U saobraćajnoj nesreći je nastradao i šestogodišnji sin vozača (44) iz Beograda koji je prema nezvaničnim informacijama izazvao udes. Otac dečaka prošao je sa lakšim telesnim povredama zbog kojih je prebačen u užičku bolnicu na dijagnostiku.

Prema nepotvrđenim informacijama, vozač je sa sinom jutros rano krenuo iz Beograda u novovaroški kraj povodom Zadušnica.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja