Najnovije vesti

VELIKA AKCIJA POLICIJE NA HORGOŠU: Do sada privedeno više od 100 osoba! Na terenu i ministar Gašić
Foto: Printscreen/Facebook

na području Subotice i Horgoša

VELIKA AKCIJA POLICIJE NA HORGOŠU: Do sada privedeno više od 100 osoba! Na terenu i ministar Gašić

Crna Hronika -

U toku je velika akcija policije na području Subotice i Horgoša, a kako saznajemo, vrši se pretraga terena i do sada je privedeno više od 100 iregularnih migranata.

"Tokom noći i od jutros, policija i Žandarmerija priveli su u Policijsku upravu Kikinda više osoba za koje se sumnja da imaju veze sa noćašnjom pucnjavom, ali i ilegalnim krijumčarenjem migranata, a ova akcija će se nastaviti i u narednom periodu. U cilju što bržeg pronalaska osoba osumnjičenih za pucnjavu, tokom potrage, koriste se i dronovi", saopštio je MUP.

Kako saznajemo, na terenu, na području Subotice je i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić, kako bi pružio podršku pripadnicima MUP koji se svakodnevno suočavaju sa iregularnim migrantima i kriminalnim grupama krijumčara ljudi.

Takođe, ministar Gašić je na licu mesta i kao podrška građanima Subotice, Horgoša i okolnih mesta, kako bi ih uverio da je policija uvek tu da zaštiti njih i njihovu imovinu.

01:05

Horgoš: Mladić ranjen u unakrsnoj vatri; policija traži osumnjičene, koriste se i dronovi

Podsetimo, odmah po dobijanju informacije da se čuju pucnji iz automatskog oružja na području Horgoša, Udarna grupa MUPa krenula je u detaljan pregled terena i objekata u široj okolini Horgoša.

Na licu mesta zatečeno je 6 migranta od kojih je jedan starosti oko 20 godina zatečen sa dve prostrelne rane u grudima.

Takođe, u toku je privođenje više lica koja se dovode u vezu sa sinoćnim pucanjem i ilegalnim krijumčarenjem migranata. U pretrazi se koriste dronovi i svi drugi vidovi sredstava u cilju pronalaženja obe grupe lica, koji su prošle večeri pucali jedni na druge.

Nema povređenih državljana Srbije, građana koji zive na području Horgoša i da oni nisu bili ugroženi ni u jednom trenutku

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track