RASEČENA SLEPOOČNICA I POTRES MOZGA! ANA VOLŠ OBJAVILA SLIKU SA RANOM: Napisala je i čudan komentar, da li je DANAS SVE JASNIJE?
Foto: Printscreen Instagram

ŽRTVA NASILJA?

RASEČENA SLEPOOČNICA I POTRES MOZGA! ANA VOLŠ OBJAVILA SLIKU SA RANOM: Napisala je i čudan komentar, da li je DANAS SVE JASNIJE?

Crna Hronika -

Nestala Beograđanka Ana Volš je pre četiri godine na Instagramu objavila fotografiju sa rasečenom slepoočnicom, ali tada nije navela da je povreda nastala zbog eventualnog nasilja u porodici, već da se sama povredila!

Ana je posekotinu iznad oka objasnila u odgovorima u komentarima i napisala da se "okliznula i pala u kancelariji". Međutim, mnogi tumače da je Volš na suptilan način dala do znanja da je bila žrtva nasilja.

Posekotina kod oka, međutim, nije bila jedina povreda na Aninom licu.

"Blagi potres mozga, posekotina kod oka i modrice na kuku", napisala je Ana u maju 2018. godine.

Ana Volš
foto: Printscreen Instagram

Njeni pratioci sada dovode u vezu supruga i sa tim povredama od pre više od četiri godine.

Pre dva dana uhapšen je njen suprug Brajan Volš, a u toku je istraga u kojoj je, zasad, optužen za ometanje policijske istrage.

Nestanak Ane Volš (39), majke troje dece, istovremeno su prijavili i njen muž i poslodavac u sredu, tri dana nakon što je navodno poslednji put viđena.

Članovi porodice poslednji put su je videli oko 4 sata ujutru 1. januara, kada je trebalo da ode na aerodrom "Logan" u Bostonu, odakle je hvatala let za Vašington, u kome radi u agenciji za nekretnine.

Ona, međutim, nije stigla do aerodroma, a lokalni šef policije je rekao da nemaju ni potvrdu da je ušla u vozilo kojim je trebalo da ide do aerodroma.

Kako su naveli u policiji, Ana Volš je veoma aktivna na društvenim mrežama, ali nije koristila svoj mobilni telefon od Nove godine.

(Kurir / Republika.rs)

Bonus video:

03:35

Ponašanje supruga Ane Volš, nakon nestanka, je ponašanje ubice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track