POLJUBAC ZA MOG MUŽA, OSTVARIO MI JE SVE SNOVE: Uhapšeni Brajan 2019. kupio OVU ZVER Ani, a sada je najsumnjiviji!
Foto: Društvene mreže

nestala ana volš

POLJUBAC ZA MOG MUŽA, OSTVARIO MI JE SVE SNOVE: Uhapšeni Brajan 2019. kupio OVU ZVER Ani, a sada je najsumnjiviji!

Crna Hronika -

Beograđanka Ana Volš (39), majka troje dece koja je nestala u novogodišnjoj noći u Americi na društvenim mrežama često je objavljivala svoje porodične fotografije, a između ostalog i svog supruga Brajana Volša (48) koji je uhapšen zbog ometanja istrage.

Ana Volš, podsetimo, nestala je 1. januara oko četri sata ujutru kada je izašla iz porodičnoj kući u američkoj državi Masačusetsu, gde je trabala taksijem da ode na bostonski aerodrom kako bi odletela za Vašington gde je morala hitno da se javi na posao.

Međutim, lokalna policija tvrdi da nema dokaza da se ona ukrcala na avion, a njen suprug uhapšen je zbog ometanja istrage. Sa lisicama na rukamna Brajan Volš našao se juče pred američkim tužilaštvom gde je naveo da nije kriv, a u porodičnoj kući nađen je krvavi nož koji je upotrebljivan, ali i sredstva za čišćenje u vrednosti od 450 dolara.

ana volš u maseratiju koji je dobila od supruga brajana volša
ana volš u maseratiju koji je dobila od supruga brajana volšafoto: Društvene mreže

Beograđanka je na društvenoj mreži Instagram 14. februara 2019. na Dan zaljubljenih objavila fotografiju iz kola. Naime, ona se slikala u automobilu marke "maserati" gde je vidno nasmejana,a fotografiju prati ljubavna poruka.

brajan volš poklonio auto 2019. nestaloj supruzi ani volš
brajan volš poklonio auto 2019. nestaloj supruzi ani volš foto: Društvene mreže

- Najbolji poklon zaljubljenih u mom životu! Volela sam automobil od malena i sećam se da sam čitala 400 ks i koliko ubrzanje ima u časopisu Top Spid u Beogradu i zvučalo je prilično nadrealno u poređenju sa 60 ks mog oca koji je vozio rusku Ladu u to vreme. Poljubac mom mužu koji mi je ostvario sve snove detinjstva! Svakako ću se zabaviti sa ovim! - napisala je Ana Volš koja je poslala poljubac svom suprugu.

ana volš i brajan volš
ana volš i brajan volšfoto: AP Greg Derr, Instagram

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja