Ahmetović: BiH raspisuje poternicu za Keljemendijem
Foto: Slobodna Bosna

Potraga

Ahmetović: BiH raspisuje poternicu za Keljemendijem

Crna Hronika -
Sve što vam mogu reći u ovom trenutku, a da me ne optuže da ugrožavam istragu, jeste da mi znamo gde se nalazi Naser Keljmendi, kazao je , ministar bezbednosti BiH Sadik Ahmetović

SARAJEVO – Ministar bezbednosti BiH Sadik Ahmetović izjavio je da je Naser Keljemndi, koji je bio glavna meta akcije “ Lutka” pobegao iz zemlje, kao I da će međunarodna poternica za njim biti danas raspisana.

Sve što vam mogu reći u ovom trenutku, a da me ne optuže da ugrožavam istragu, jeste da mi znamo gde se nalazi Naser Keljmendi, kazao je na konferenciji za novinare upriličenoj u okviru Međunarodne konferenciji o borbi protiv kompjuterskog krimanala, ministar bezbednosti BiH Sadik Ahmetović

Ahmetović je dodao da ne može reći ništa više jer postoji opasnost da Keljmendi promeni svoju trenutku lokaciju. Ministar policije Crne Gore Ivan Brajović istakao je da on raspolaže s informacijama da Keljmendi nije u Crnoj Gori.

"To su informacije koje ja imam i odavde, iz Sarajeva, ne mogu puno uraditi", kazao je Brajović te dodao da će u svakom slučaju pružiti punu pomoć policijskim agencijama BiH na rešavanju ovog slučaja.

Advokat Nasera Keljmendija, Midhat Kočo, tvrdi da mu se njegov klijent javio iz Crne Gore, prenele su podgoričke "Vijesti"

Kočo je podgoričkom listu kazao da ga je Keljmendi zvao telefonom, a da je u Crnoj Gori, kako je objasnio, zaključio je na osnovu pozivnog broja za Crnu Goru - 382.

Prema njegovim rečima, Keljmendi je svoj broj telefona ostavio službenicima SIPA, ali ga niko nije kontaktirao.

"Niko ga nije ni zvao, niko nije pozvao ni mene. Keljmendi bi se odmah javio da ga pozovu. Svi ovde znaju da već dva mjeseca nije u Bosni i Hercegovini već u Crnoj Gori", rekao je Midhata Koče, prenosi Federalna televizija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track