IZ PUŠKE PUCAO U MLADIĆA, PA SE DAO U BEG: Oružani napad u kafiću u Čačku, policija blokirala reon, pa UHAPSILA starijeg muškarca
Foto: RINA

UŽAS

IZ PUŠKE PUCAO U MLADIĆA, PA SE DAO U BEG: Oružani napad u kafiću u Čačku, policija blokirala reon, pa UHAPSILA starijeg muškarca

Crna Hronika -

U širem centru Čačka, u ulici Gavrila Principa došlo je do pucnjave na ulici, kada je jedan mladić iz puške ispalio nekoliko hitaca u drugog, a zatim pobegao sa lica mesta.

Kad su čuli pucnje gosti koji su se zatekli u obližnjem kafću odmah su izleteli napolje.

- Videli smo dečka kako povređen leži nasred ulice. Odmah smo zvali policiju i Hitnu pomoć, ali i smo i sami pokušali da pomognemo povrđenom dok ekipa ne dođe. Napadač se dao u beg - rekao je jedan od očevidaca koji se zatakeo na licu mesta.

1 / 4 Foto: RINA

Očevici ovog događaja kažu da je do pucnjave došlo kada je stariji muškarac ušao u kafić sa puškom i ispalio dva metka u muškarca koji je unutra sedeo. Nakon prvobitnog šoka i pometnje, gosti lokala su pritrčali da pomognu povređenom a muškarac sa puškom je pobegao.

- Napadač je brzom intervencijom policije pronađen i ponovo doveden na lice mesta, nakon čega će biti priveden nadležnim organima. U pitanju je stariji čovek, a motiv pucnjave još uvek nije poznat, rekao je jedan od očevidaca.

Tridesetdevetogodišnjeg muškarca čeka operacija u čačanskoj Opštoj bolnici.

- Pacijent je stabilnog stanja. Opservacija je u toku. Zbog mehanizma povređivanja, planira se hirurška intervencija - rekla je dr Marija Stranjanac, PR bolnice.

Kurir.rs/RINA/D.Č.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track