VOLI TE SEKA ZAUVEK Kuma se oprostila od Eskobara ubijenog u Rušnju, pukom srećom izbegao smrt u eksploziji s pokojnim kumom Mitom
Foto: Printscreen/Instagram

ubistvo u rušnju

VOLI TE SEKA ZAUVEK Kuma se oprostila od Eskobara ubijenog u Rušnju, pukom srećom izbegao smrt u eksploziji s pokojnim kumom Mitom

Crna Hronika -

BEOGRAD - Ranko Radošević zvani Eskobar (54), navodni pripadnik nikšićkog krimi-miljea, te navodni bliski saradnik "škaljaraca" i likvidiranog Jovana Vukotića, ubijen je jutros oko 11 sati u kafiću na benzinskoj pumpi u Rušnju.

Prema prvim i nezvaničnim informacijama, policija je pokrenula akciju Vihor 3 i traga za dvojicom egzekutora koje je nadzorna kamera snimila na pumpi.

Ranko Radošević Eskobar, Ana Mijatović
foto: Printscreen/Instagram

Jedan od njih ušao je u kafić, u kojem je ubijeni često boravio, i zapucao ispalivši mu 4-5 hitaca u telo, a kad je Radošević pao na zemlju prišao je i još dvaput mu pucao u glavu kako bi bio siguran da neće preživeti.

Način na koji je ubijen podseća na mafijaške egzekucije sa tzv. overom u glavu.

Na mrežama se od Radoševića oprostila bivša supruga nekadašnjeg Eskobarovog kuma Mite sa Bežanije koji je ubijen u eksploziji bombe podmetnute pod automobil.

Podsećamo, Radošević je pukom srećom izbegao smrt sa kumom jer je zajedno s njim trebalo da uđe u automobil. Međutim, ostao je slučajno i tako preživeo.

Kurir.rs/Lj.S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja