PORODICA FITNES TRENERA IZ KRNJAČE SE PONOVO OGLASILA: Evo gde će počivati Tomislav, prijatelji se opraštaju POTRESNIM REČIMA
Foto: Printskrin/Instagram, Printscreen Privatna Arhiva

TUGA

PORODICA FITNES TRENERA IZ KRNJAČE SE PONOVO OGLASILA: Evo gde će počivati Tomislav, prijatelji se opraštaju POTRESNIM REČIMA

Crna Hronika -

Fitnes trener Tomislav Mančić (32) iz Krnjače koji je nestao 14. marta, preminuo je. Potresnu poruku u toku prethodne noći na njegovom instagramu objavili su članovi porodice.

"Dragi prijatelji, želimo da vas obavestimo da je naš dragi Toma preminuo. Sahrana je najverovatnije u ponedeljak, ali znaćemo tačne informacije sutra", napisano je na instagramu.

U međuvremenu, porodica je objavila i da će se sahrana održati u ponedeljak u 13 časova na groblju Zbeg, a brojni prijatelji i poznanici se potresnim porukama opraštaju od preminulog Mančića.

Tomislav Mančić
foto: Printskrin/Instagram

"Mnogo mi je žao. Porodici saučešće a Tomi laku zemlju i večni spokoj", "Neka su anđeli sa tobom", "Divan je to decko ! Neka ga andjeli cuvaju i porodica da bude jaka.Ne mogu da verujem", "Divan je to decko ! Neka ga andjeli cuvaju i porodica da bude jaka.Ne mogu da verujem" - samo su neki od njih.

Prema ranijim informacijama, podsetimo, njemu se izgubio trag 14. marta kada je napustio zgradu u kojoj je živeo sa porodicom i uputio se ka Zrenjaninskom putu bez mobilnog telefona i ličnih dokumenata. Navodno, Tomislav je prema nezvaničnim infomacijama pre nestanka ostavio oproštajno pismo.

"Vodio je zdrav način života, sportski je tip, atletske građe. Radio je u teretani i držao onlajn treninge. Živeo je sa bratom i majkom u Krnjači", pričao je ujak o Tomislavu.

Kako kaže, bio je prava dobrica.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track