NARKO-BOS KOG SU OTELI SRBI SAD POZIRA PORED INFLUENSERKE! Lobanju držali zarobljenog zbog tone kokaina, pa ga oslobodili (FOTO)
Foto: screenshot

Belgijanski bos

NARKO-BOS KOG SU OTELI SRBI SAD POZIRA PORED INFLUENSERKE! Lobanju držali zarobljenog zbog tone kokaina, pa ga oslobodili (FOTO)

Crna Hronika -

Mohamed Azai (49), zvani Lobanja kog je, prema sumnjama belgijske policije otela kriminalna grupa iz Srbije 22. februara u Anverpenu, zbog nestanka tone kokaina, pušten je na slobodu posle mesec dana zatočeništva, a sad je ispravala i fotografija kako Mohamed izgleda posle mesec dana torture.

Naime, njegova supruga objavila je zajedničku fotografiju sa njihovo petoro dece i napisala "sad smo kompletni".

- Otmičari su ga ostavili u blizini porodične kuće. Policija je narednog dana, u utorak obavila razgovor sa njim a za otmičarima se i dalje traga - pisali su belgijski mediji.

Mohamed Azai, otmica, Belgija
foto: Printscreen Instagram

Azai je, podsetimo, namamljen na sastanak na jednu benzinsku pumpu, na parking na auto-putu E 19. Kriminalci, obučeni u policajce, prišli su mu i uvukli ga u automobil i to naočigled njegovog brata, koji je te večeri krenuo sa njim.

Otmičarima se trag izgubio, ali je policija sumnjala da je pozadina nestanak tone kokaina koji je nekoliko dana ranije stigao u luku Antverpen. Verovalo se da je oteti bio angažovan za pretovar droge vredne milione evra, koja je nestala.

U danima potrage za Azaijem, pojavili su se i video snimci koje su otmičari poslali u javnost, na kojima je on polu go, vezan i u kojima poručuje "da su Smajli i Kralj, dva mlada kriminalca pobegla sa tovarom kokaina", vrednim 25 miliona evra. Na video zapisima, oteti ih moli da vrate drogu.

- Kad su ga pustili imao je samo nekoliko ogrebotina, a rekao je da su se kidnaperi dobro ponašali prema njemu. Svaki dan je dobijao sendviče, dozvoljavali su mu da se istušira, dali su mu čak da gleda i apele koje je njegova supruga influenserka objavljivala na društvenim mrežama. Vreme je provodio gledajući Netfliks, a svaki dan su mu donosili i baklave. Jasno su mu rekli "dokle god donosimo baklave, ne brini. Kada uđemo a ne nosimo, znaj da više nemamo razloga da skrivamo svoja lica i da je to kraj" - ispirčao je za medije kako je vreme u zatočeništvu proveo oteti.

1 / 3 Foto: Printscreen

Otmičari, za koje se veruje da su pripadnici srpkog klana, sve vreme su skrivali svoja lica i nosili maske.

- Neko vreme je bio zatvoren u stanu u Briselu, a nakon što su se u slučaj uključili policija i pravosuđe, prebacili su ga u stan u Holandiji. Stražari koji su ga čuvali, bili su maskirani i naoružani - otkrio je prijatelj otetog.

Kurir.rs - D.A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track