TRI SATA SU ČISTILI KRV, TAKO JE ISKASAPIO GORDANU! Jezivi detalji zločina kod Leskovca, a evo šta je ubica rekao posle ubistva!
Foto: Dado Đilas, Printscreen

užas

TRI SATA SU ČISTILI KRV, TAKO JE ISKASAPIO GORDANU! Jezivi detalji zločina kod Leskovca, a evo šta je ubica rekao posle ubistva!

Crna Hronika -

Gordanu D. (56) sinoć je nasmrt izbo partner Saša I. zvani Kapetan (46), a kako saznajemo žena je Sašu više puta prijavljivala za nasilje, ali je i odustajala od krivičnog gonjenja svog partnera.

Podsetimo, zločin se dogodio sinoć oko 21 sat u Jarsenovu, selu u Leskovcu, dok su Saša i Gordana bili kod Zorana S., kojem je žrtva čistila i održavala kuću. Kada je domaćin otišao do toaleta, nastao je sukob između partnera koji se završio stravičnim epilogom. Zoran je zatekao Gordanu izbodenu i u lokvi krvi, a zatim je osumnjičeni Saša sam pozvao policiju.

Gordana Durković, Leskovac, Ubistvo, Gordana D.
foto: Printscreen/Facebook

- Gordana je 3-4 puta prijavljivala za nasilje nevenčanog supruga Sašu, ali kada god bi se postupak pokrenuo ona bi odustala. Poslednji put je prijavila Sašu prošle godine. Gordana ima ćerku i oca u Beogradu, a nedavno je kratko boravila tamo, nakon čega se vratila u selo kod Saše.

Centar za socijalni rad joj je predlagao da bude smeštena u Sigurnoj kući u Leskovcu, ali ona je to nekoliko puta odbila. Mi znamo da je veza bila problematična sa obe strane - priča za "Blic" Predrag Momčilović, iz Centra za socijalni rad (CZSR) u Leskovcu. Kako pričaju komšije Saša je poznat u selu kao Kapetan, a više vremena je proveo u zatvoru, nego na slobodi.

- On i pije stalno, non-stop je pijan. Zabavljao se sa Gordanom nekoliko godina, ona rodom nije odavde, iz okoline Beograda je. A on nema nikoga, ceo život je problematičan. Jadna žena, mnogo sam se potresla. Rekli su da su čistili krv tri sata, svi su se šokirali kad su videli šta je napravio - ispričala je meštanka Jarsenova.

Kako kažu žitelji Jarsenova, Gordana je rodom iz Beograda, a već nekoliko godina je u vezi sa Sašom. Ubica se branio, Gordana ga je prva napala Sa druge strane, jedan komšija koji se zadesio na licu mesta nakon zločina ispričao je šta mu je Kapetan rekao.

- Rekao mi je da je Gordana njega prva napala, imao je dva uboda od noža po rukama - rekao je komšija.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track