NOIN UBICA OSTAJE IZA REŠETAKA: Sudija mu odredio pritvor do 30 dana
Foto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

NOIN UBICA OSTAJE IZA REŠETAKA: Sudija mu odredio pritvor do 30 dana

Crna Hronika -

O.D. osumnjičenom za ubistvo Noe Milivojev u Beogradu određen je pritvor do 30 dana.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu danas je doneo rešenje kojim je prema okrivljenom O.D. odredio pritvor koji mu po tom rešenju može trajati najduže 30 dana.

"Pritvor je prema okriljvenom određen usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će okrivljeni, u slučaju boravka na slobodi, ometati postupak uticanjem na svedoke, usled postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, kao i s obzirom na to da je osnovano sumnjiv da je izvršio krivično delo za koje je propisana kazna zatvora preko deset godina, a način izvršenja i težina posledice krivičnog dela doveli su do uznemirenja javnosti koje može ugroziti nesmetano i pravično vođenje krivičnog postupka", kaže se u saopštenju suda u kome se dodaje:

"Okrivljenom O.D. na teret se stavlja izvršenje krivičnog dela Teško ubistvo. Protiv navedenog rešenja dozvoljena je žalba krivičnom vanpretresnom veću Višeg suda u Beogradu, u roku od tri dana od prijema rešenja".

Podsetimo, u petak je u Ulici cara Lazara u stanu pronađeno raskomadano telo Noe Milivojev (18) iz Kovilja zbog čega je uhapšen O.D. (33).

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track