"MONSTRUM JE UBIO, PA PROVERAVAO NJEN TELEFON?!" Rođaka za Kurir otkriva: Zbog ovog su svi znali da se nešto loše dešava
Foto: Privatna Arhiva, Printscreen TikTok

danas sahrana

"MONSTRUM JE UBIO, PA PROVERAVAO NJEN TELEFON?!" Rođaka za Kurir otkriva: Zbog ovog su svi znali da se nešto loše dešava

Crna Hronika -

Rođaka ubijene poznate Tiktokerke Noe Milivojev (18) iz Kovilja kaže za Kurir da je su svi znali da se nešto loše dešava kada se nije javljala roditeljima na telefon.

Noa Milivojev, podsetimo, nestala je 17. juna, a delovi njenog beživotnog detala nađeni su 6. jula u stanu u kom je boravio njen osumnjičeni dečko O. D. (33), inače IT stručnjak koji u vlasništvu ima tri firme.

noa milivojev zverski ubijena u stanu osumnjičenog u centru grada
noa milivojev zverski ubijena u stanu osumnjičenog u centru gradafoto: Petar Aleksić

- Noa se uvek javljala gde se nalazi i s kim, a od tog 17. juna kao da joj se gubi svaki trag. Znali smo da je otišla kod tog psihopate ali nismo znali da li je kod njega. Malo je čudno što niko nije upao u taj stan da vidi da li je tamo. Možda bi zločin mogao biti sprečen ili bar otkriven ranije, razmišljam nešto, valjda bi tada ostalo više od nje - kaže ona i dodaje:

- Videli smo da je na mreži bila dostupna i posle 17. juna. Sumnjamo da je monstrum nakon što je ubio uzeo, uzeo njen telefon i proveravao šta je sve radila i s kim se dopisivala jer je bio bolesno ljubomoran.

osumnjičeni o.d. za brutalno ubistvo noe milivojev
osumnjičeni o.d. za brutalno ubistvo noe milivojevfoto: Nemanja Nikolić, Privatna Arhiva

Ona navodi da porodica sumnja da je Noa Milivojev ubijena tog 17. juna.

- Mislimo da je ubijena tog dana jer je žurila da se vidi s njim. Opet je nako manipulatorski zvao i nije nam jasno koji je razlog da je tako svirepo ubije - kaže rođaka za Kurir.

Podsetimo, sumnja se da je osumnjičeni nakon svađe nožem raskomadao telo Noe Milivojev na četri dela i stavio ih u PVC kese i PVC kutije koje je potom napunio kiselinom i držao u kupatilu stana. Osumnjičeni je priznao zločin u policiji, ali se na saslušanju u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu branio ćutanjem, gde je potom Viši sud u Beogradu odredio pritvor do 30 dana. On se tereti za teško ubistvo i preti mu doživotna robija.

Noina baka apelovala da se pronađe

"Sunce moje umiljato"

Baka ubijene Noe Milivojev dok se i dlaje tragalo za njom na društvenim mrežama obajavila je njihovu zajedničku fotografiju uz potresne reči molitve za njen pronalazak.

- Ti si moje sunce umiljato, donestite je anđeli živu i zdravunama svima koji je čekamosvakog dana. Dan je ko godinajer ništa o njoj ne znam. Čuvaj je majko božja kao svoje dete - napisla je baka ispod njihove zajedničke fotografije gde su nasmejani pozirali.

Noa će biti sahranjena danas u Kovilju u Šancu u 13 časova.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:18

NASILJE RAĐA NASILJE! Zorica Mršević o fenomenu veličanja ubica na društvenim mrežama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track