Tri kutije pune bombi pronađene na Zvezdari

Provaljen štek

Tri kutije pune bombi pronađene na Zvezdari

Crna Hronika -
Kako smo saznali na licu mesta u svakoj kutiji je bilo po pedesetak bombi i zasad nije poznato kako su se one našle pored puta i ko ih je tu ostavio

BEOGRAD - Bombe pored puta. Tri kutije pune ručnih bombi pronađene su oko 19.30 u Ramskoj ulici na Zvezdari. Policija je odmah izašla na teren, a kada ke uviđaj završen opasne naprave preuzela je kontradiverziona ekipa MUP.

Kako saznajemo, bombe su bile zapakovane u vojne kutije zelene boje, u kojima se inače transportuju, i ostavljene nedaleko od kolovoza, na neosvetljenom delu puta koji prolazi kroz šumu.

- Odmah po dobijanju poziva patrole su se uputile u Ramsku ulicu i obezbedile sanduke sa eksplozivnim napravama, a poslata je i specijalizovana kontradiverziona ekipa - rekli su iz policije.

Kako smo saznali na licu mesta u svakoj kutiji je bilo po pedesetak bombi i zasad nije poznato kako su se one našle pored puta i ko ih je tu ostavio.

- Istraga o ovom slučaju je u toku. Jasno je da se neko nije potrudio ni da ih sakrije, već ih je ostavio pored puta kuda ljudi prolaze, a i u okolini se nalaze privatne kuće - rekao je za Kurir sagovornik iz policije.

(A. S. B.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track