MALOLETNIK NAPADNUT NOŽEM U PRIJEPOLJU! Sugrađanin IZVADIO SEČIVO i krenuo na njega, a posle 3 dana očevicu napada RASEKLI UHO!
Prijepolje, Foto: RINA

GRAD U STRAHU

MALOLETNIK NAPADNUT NOŽEM U PRIJEPOLJU! Sugrađanin IZVADIO SEČIVO i krenuo na njega, a posle 3 dana očevicu napada RASEKLI UHO!

Crna Hronika -

Maloletni N. B. napadnut je nožem u Prijepolju prošle nedelje bez ikakvog povoda, saznaje Kurir! Pukom srećom izbegao je incident i teže posledice.

Na njega je iz čista mira, uz pretnje i uvrede nasrnuo njegov sugrađanin M. T.

- Mladić je bio u gradu, a na ulici je bio i veliki broj ljudi. Iz čista mira M. T. je nasrnuo na N. B., koji ima 17 godina. Iz torbice je izvadio nož i krenuo ka maloletniku. Mladić je video da je čovek pomahnitao, pa se trkom udaljio sa mesta događaja - kaže očevidac za Kurir.

Prema nezvaničnim saznanjima, prijatelj napadnutrog mladića je imao neraščišćene račune sa napadačem, međutim N. B. nije ni na koji načim povezan sa ovim sukobom.

Napadnuti mladić je posle incidenta prijavio napad policiji koja je sačinila zapisnik. Napadač je saslušan, nož mu je oduzet, posle čega je odmah pušten.

Dok se čeka reakcija nadležnog tužilaštva, maloletni N. B. je u strahu da će ponovo biti napadnut.

Nažalost, ovaj incident nije bio posdlenji jer se samo tri dana kasnije dogodio još jedan napad. Kako saznajemo, S. J., mladić koji je u policiji svedočio o ovom događaju kao očevidac, napadnut je sečivom, a tom prilikom mu je rasečeno uho!

Kako Kurir nezvanično saznaje, napadač. M.T. je pod uslovnom osudom Suda u Prijepolju za nasilje u porodici.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track