PLJAČKAŠ IZ SRBIJE OSTAO BEZ 2,5 CENTIMETRA NOSA! Upao sa pištoljem u kuću na Malti, vlasnik SKOČIO na njega i ODGRIZAO MU NOS!
Foto: printscreen

Izvukao deblji kraj

PLJAČKAŠ IZ SRBIJE OSTAO BEZ 2,5 CENTIMETRA NOSA! Upao sa pištoljem u kuću na Malti, vlasnik SKOČIO na njega i ODGRIZAO MU NOS!

Crna Hronika -

Srpski državljanin pokušao je da opljačka čoveka na Malti, ali je na kraju završio sa ozbiljnim povredama, odnosno ostao bez dela nosa!

Viktor M. (39) iz Srbije teško je povređen kada mu je Maltežanin Pašalino Č. (43), kojeg je pokušao da opljačka u kući, odgrizao deo nosa!

Kako se moglo čuti na sudu, muškarac iz Srbije je, naoružan pištoljem, provalio je u Pašalinov dom u nameri da izvrši krađu. Pljačka, međutim, nije baš išla kako je planirano, a kada se suočio sa potencijalnim lopovom, muškarac je zgrabio oružje i pokušao da ga otme iz ruku lopova.

Odgrizao mu nos!

Borba koja je usledila navodno se završila tako što je muškarac ugrizao lopova za nos, pri čemu je, kako se navodi, odgrizao oko 2,5 centimetra.

Pašalino se izjasnio da nije kriv za teške povrede Viktoru, koji se na sudu pojavio sa zavijenim nosem. On je takođe negirao optužbe u vezi sa nepovezanim incidentom koji se dogodio dva dana ranije u kojem je navodno naneo laku povredu svojoj partnerki, pretio joj je i napao je i oštetio automobil, dok je bio na uslovnoj slobodi za druga krivična dela.

Pušten je uz kauciju uz depozit od 1.000 evra i ličnu garanciju od 14.000 evra.

Viktor M. je optužen za nošenje vatrenog oružja prilikom izvršenja krivičnog dela protiv osobe, tešku krađu u pokušaju, povredu tuđe imovine, vređanje i pretnju i kršenje prethodnih uslova za jemstvo.

On je takođe pušten uz kauciju nakon što se izjasnio da nije kriv po optužbama koje mu se stavljaju na teret.

(Malta today, Blic)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track