HOROR! DEČAK (12) OSTAO BEZ NOGE? Najnoviji detalji nesreće u Zaječaru, policija zatekla UZNEMIRUJUĆU SCENU na licu mesta!
Ilustracija, Foto: Nemanja Nikolić

autom pokosio moped

HOROR! DEČAK (12) OSTAO BEZ NOGE? Najnoviji detalji nesreće u Zaječaru, policija zatekla UZNEMIRUJUĆU SCENU na licu mesta!

Crna Hronika -

Muškarac (38) uhapšen je zbog sumnje da je "golfom" udario moped na kojem su bila dva dečaka i teško ih povredio. Kako se saznaje, policija je po dolasku na mesto stravične nesreće zatekla uznemirujuću scenu - jedan dečak je ostao bez noge!

Kako se saznaje, sinoć oko 20.20 sati na putu Glogovica - Dubočane na području Zaječara, automobil je udario motocikl na kom su bila dva dečaka koji su 2011. godište.

Na licu mesta zatečeni su povređeni dečaci, kao i deo noge jednog od njih, koji je odvezen sanitetom Hitne pomoći u Urgentni centar zaječarske bolnice.

Uprava saobraćajne policije je organizovala presretače i patrole da raščiste put do Beograda, kako bi teško povređen dečak u pratnji lekarske ekipe što pre stigao do bolnice.

Drugi dečak je zbrinut u Kliničkom centru Niš. Konstatovane su mu teške povrede - prelom obe podlaktice.

Ustanovljeno da je muškarac (38), vozeći "golf 2" udario u motocikl na kom su bili dečaci. On je uhapšen i zadržan, u organizmu je imao 1,94 promila alkohola.

Kurir.rs/Blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track