"BILA SAM HAPŠENA 2 PUTA ZBOG DROGE!" Zadrugarka Miljana došla oskudno obučena na suđenje Olgici jer joj je unakazila lice (FOTO)
Foto: Zorana Jevtić

"BILA SAM HAPŠENA 2 PUTA ZBOG DROGE!" Zadrugarka Miljana došla oskudno obučena na suđenje Olgici jer joj je unakazila lice (FOTO)

Crna Hronika -

Miljana Popović, glumica i bivša rijaliti učesnica danas je svedočila u Prvom sudu u Beogradu gde je oštećena u postupku protiv Olgice Markanović, zvane Barbi nadrilekarka koja je svojim estetskim intervencijama uništila lice 18 devojaka, rekla je da je dva puta hapšena zbog droge.

Tokom svedočenja bivša zadrugarka rekla je da su protiv nje bile podnete krivične prijave zbog posedovanja narkotika. Prethodno je usledila rasprava sa advokatom okrivljene Olgice Markanović na pitanja "da li se drogira", na šta je ona burno reagovala.

miljana popović dolazi na suđenje
miljana popović dolazi na suđenjefoto: Zorana Jevtić

- Ranije sam koristila travu u nekom tinejdžerskom dobu. Kod mene je nađena mala količina marihuane, neki mali smotuljak. Ne želim da odgovoram na ovakva pitanja - rekla je povišenim tonom glumica, a zatim na insistriranje branioca rekla:

- Nisam konzument droge, a takođe, kada sam imala 18 godina privedena sam i vođen je postupak protiv mene zbog posedovanja amfetamina. Tada sam dobila uslovnu kaznu.

Glumica se krila ispod hiruške maske, a na sud došla i oskudno obučena, pa je morala preko leđa da ogrne i crveno ćebe

1 / 5 Foto: Zorana Jevtić

Pa da podsetimo, Popović je rekla "da ima psihičkih problema nakon što je unakažena i da joj je karijera uništena jer ima ožiljke na licu." Popović je inače, jedna od oštećenih devojaka koja je u krajem aprila, početkom maja 2020. prema njenim rečima, kontaktirala okrivljene kako bi joj uradile intervencije pena-plazmom.

Detaljno je objasnila kako je došla na ideju da radi intervenciju baš u salonu u kom je radila Olgica. Naime, ona je radila zatezanje kapaka, regije oko usta i intervenciju nosa.

- Tokom intervencije koju je radila Olgica, a asistirala Jasmina T. čije je i bio salon, nekoliko puta sam imala primedbe da osećam bol, ali je tada Olgica bila veoma neprijatna i čak je vikala na mene "da sam previše osetljiva i da se smirim." Nekoliko puta mi je tokom rada davata anestezija.

olgica markanović dolazi na suđenje
olgica markanović dolazi na suđenjefoto: Zorana Jevtić

Kako je dalje navela Popović, ona je odmah nakon tretmana bila otečena. - Bila sam nenormalno otečena nakon intervencije i tada mi je Olgica savetovala da kupim nešto protiv otoka koji je odmah bio vidljiv. Obe su mi objasnile šta će mi raditi, kao i koja je procedura tokom intervencije i oporavak. Znala sam da postoji mogućnost da će doći do krastica koje će se formirati nakon intervencije, a to sam videla i na Instagram stranici koje su bili objavljene - rekla je ona i dodala:

- Nakon što moje kraste nisu otpale posle 10 dana kao što mi je rečeno, kontaktirala sam Jasminu T. i dolazila u salon. Posle mesec dana je usledila reakcija na celu intervenciju i usledile su komplikacije, a ubrzo su se stvorili i ožiljci. Tada sam počela da dobijam pretnje od Olgice.

Ona je u daljem svedočenju dodala i da se nakon tih pretnji uplašila i reagovala tek nakon što su je kontaktirale druge oštećene devojke.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja