"BIĆEŠ UBIJEN SJUTRA OKO TRI SATA": Supruga ubijenog "škaljarca" Jasminka Šahovića prijavila pretnje njihovom detetu (8)
Foto: Kurir, Privatna arhiva

bizarno

"BIĆEŠ UBIJEN SJUTRA OKO TRI SATA": Supruga ubijenog "škaljarca" Jasminka Šahovića prijavila pretnje njihovom detetu (8)

Crna Hronika -

Dragana Šahović, supruga ubijenog Jasminka Šahovića koji je povezivan sa "škaljarskim klanom", prijavila je sinoć podgoričkoj policiji stravičnu pretnju upućenu njihovom maloletnom sinu.

Kako je navela u prijavi, kada je njen sin juče, oko 17 sati, došao iz škole, ispričao joj je da je vrativši se nakon odmora u učionicu na klupi pronašao plavi papir na kom je pisalo njegovo ime i prezime. Šahović kaže da je njen sin potom papir dao drugu, koji mu je pročitao poruku: "Bićeš ubijen sjutra oko tri sata u zoološkom vrtu". Mališan je papir, kako tvrdi njegova majka, predao učiteljici i ona ga je zadržala kod sebe. Šahović je odmah pozvala učiteljicu i pitala je da li zna da su njenom sinu upućene pretnje smrću.

Jasminko i Dragana
Jasminko i Draganafoto: Privatna Arhiva

- Ona je kazala da zna i da misli da je neko dete to napisalo, te da će sve proveriti sutra, jer skoro svima poznaje rukopis. Kada sam je pitala da mi pošalje poruku koju su mu poslali, ona je to odbijala, a ja sam joj saopštila da sam u velikom strahu i da ću odmah da obavestim policiju i podnesem prijavu. Napominjem da je suprug Jasminko Šahović dva dana pre nego što je ubijen sa našim sinom bio u zoološkom vrtu - predočila je Šahović u prijavi, ističući da zbog toga dodatno strahuje za život svog sina, koji ima samo osam godina.

Dragana Šahović je nedavno za "Dan" ispričala da joj je nepoznata osoba ušla u stan i napala je, a potom se dala u bekstvo.

Prema njenim rečima, drugovi njenog sina nedavno su joj ispričali da se neki čovek kod njih raspitivao o njenom detetu. Zbog svega toga je dodatno uplašena za sinovljev život. Kako je istakla, iz policije su joj sinoć rekli da ide kući i da će je neko pozvati.

mesto ubistva Šahovića
mesto ubistva Šahovićafoto: Kurir

Jasminko Šahović je ubijen 17. januara 2022. godine u stravičnoj eksploziji automobila u Ulici partizanski put u podgoričkom naselju Tološi, u neposrednoj blizini iznajmljene kuće u kojoj je stanovao sa suprugom i sinom.

Takođe, ubistvo Jasminka Šakovića još nije rasvetljeno, a istraga u ovom predmetu vodi se protiv NN lica.

Inspektor je savetovao da počne da uči kodeks kriminalaca?

Dragana Šahović je ranije ispričala da joj je jedan inspektor rekao da počne da uči kodekse kriminalaca.

- Znači sad sam i ja član "škaljarskog klana" jer su mi ubili muža? Ja tvrdim da on nije imao nikakve veze sa "škaljarskim klanom" – kazala je Šahović.

Kurir.rs/Dan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track