UPAO S PIŠTOLJEM KOMŠIJI U KUĆU, POKUŠAO DA GA UBIJE: Saslušan Miladin iz Jakova, 2 nedelje bio u bekstvu PA ZANEMEO PRED TUŽIOCEM
Foto: Zorana Jevtić

određen pritvor zbog opasnosti od bekstva

UPAO S PIŠTOLJEM KOMŠIJI U KUĆU, POKUŠAO DA GA UBIJE: Saslušan Miladin iz Jakova, 2 nedelje bio u bekstvu PA ZANEMEO PRED TUŽIOCEM

Crna Hronika -

U Višem javnom tužilaštvu u Beogradu danas je saslušan Miladin S. (41) zbog sumnje da je 25. septembra 2023. godine pokušao da ubije N.T. i pri tome je sa umišljajem doveo u opasnost život još četiri muškarca.

Osumnjičeni se na saslušanju branio ćutanjem, odnosno iskoristio je zakonsko pravo da ne iznosi odbranu.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudu da osumnjičenom odredi pritvor zbog opasnosti bekstva, da ne bi uticao na svedoke i da ne bi ponovio krivično delo u kratkom vremenskom periodu.

Osumnjičenom se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo u pokušaju u sticaju sa krivičnim delom Neodozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Sumnja se da je 25. septembra oko 20 časova, naselju Jakovo, Miladin S. došao u kuću oštećenog N.T. gde se nalazio sa četiri prijatelja, nakon čega je najpre ušao u verbalnu raspravu N.T, nakon čega je izvadio pištolj, repetirao ga i uperio najpre u N.T, a potom i u ostale prisutne oštećene, obrativši im se rečima “Pucaću vam u noge, pobiću vas”.

Nakon što je jedan od prisutnih muškaraca pokušao da se pomeri u drugu sobu osumnjičeni se okrenuo ka njemu pitavši ga gde ide, da bi nakon toga iz pištolja ispalio jedan prijektil u pravcu oštećenog N.T, nanevši mu na taj način tešku telesnu povredu opasnu po život.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track