Poljubila dedu, pa je pregazio otac!
Foto: KURIR

Tuga u domu porodice Dimitrov

Poljubila dedu, pa je pregazio otac!

Crna Hronika -
Nekoliko minuta pre tragedije moja mezimica je dotrčala i rekla: „Deda, sagni se da te poljubim“, plače Branko, čija je unuka Sanja nastradala pod točkovima očevog kamiona

Ocu je najtežeOvako je, sa suzama u očima, deda Branko Dimitrov prepričao za Kurir poslednje trenutke svoje petogodišnje unuke Sanje, koju je preksinoć slučajno kamionom pregazio otac Borko (33). U kući porodice Dimitrov u Šajkašu juče su se okupili rođaci, prijatelji i komšije... Od tuge i bola svi su zanemeli, samo se na momenat čuje plač majke Dragane i deda Branka. Slomljeni od bola, očekuju da im stigne maleni sanduk sa Sanjinim posmrtnim ostacima.- Izgubili smo našeg anđela. Ne znam kako ću ovo preživeti, ali još je teže mom sinu, Sanjinom ocu Borku. Eno ga u sobi, ne izlazi niti s nekim priča! Stalno ponavlja: „Kako je nisam video, zašto je nisam video...“ Po ko zna koji put lekari su mu dali injekcije za smirenje. Daj bože da ne ubije i sebe! Stalno mu govorimo da ima još dvoje dece i da mora da se bori - priča ne­utešni deda Branko.Deda dodaje da niko ne zna šta se zapravo u tim trenucima događalo na livadi iza kuće.Danas sahrana- Borko je seo u kamionet i pokrenuo ga. Nije video da ima nekoga iza kamiona. Odjednom se ispod točkova našlo dete! Videvši šta se dogodilo, izašao je iz kamiona, kleknuo pored ćerkice i uhvatio se za glavu. Pritrčao sam i stavio ruku na grudi malene. Delovalo je da je još živa, pa smo je stavili u kola i odvezli za Žabalj, ali uzalud - ispričao je deda.Mala Sanja biće sahranjena danas u 15 sati na groblju u Šajkašu.

Rođaci i komšije došli da izraze saučešće porodici Dimitrov
Rođaci i komšije došli da izraze saučešće porodici Dimitrov

Bila je zlatno deteDeda Branko kaže da je imao troje unuka, ali da je najviše voleo Sanju jer je bila najzrelija. Zato joj je kupio bicikl, koji je ona za svega jedan dan naučila da vozi.- Bila je zlatno, zdravo dete. Mnogo naprednija od svoje generacije, sve ju je interesovalo - kroz suze priča Branko.

Saslušan u policijiOtac nesrećno stradale devojčice Borko Dimitrov dao je izjavu u policiji, gde je opisao kako se sve dogodilo. Nakon istrage znaće se da li će protiv njega biti pokrenut postupak ili će ceo slučaj biti zaveden kao nesreća.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track