"KAD SMO SHVATILI ŠTA SE DESILO, VEĆ JE BILA U LOKVI KRVI" Potresno svedočenje o padu devojke u holu fakulteta! Bori se za život
Foto: Kurir

"KAD SMO SHVATILI ŠTA SE DESILO, VEĆ JE BILA U LOKVI KRVI" Potresno svedočenje o padu devojke u holu fakulteta! Bori se za život

Crna Hronika -

Devojka M. P. (22) koja je teško povređena prilikom pada sa četri metra visine u holu Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu lekari se i dalje bore za život.

Pa da podsetimo, nezgoda se dogodila jutros oko pola devet kada je devojci najverovatnije iznenada pozlilo i naglavačke je pala preko ograde. Prevezena je odmah kolima Hitne pomoći u KC Vojvodina gde joj je nakon dijagnostike utvrđeno da ima teške telesne povrede.

mesto gde je devojka nažalost pala u hol zgrade fakultetea u novom sadu
mesto gde je devojka nažalost pala u hol zgrade fakultetea u novom sadufoto: Kurir

Studenti koji su se u tom trenutku našli u holu bili su zatečeni jezivim prizorom.

- Devojka je navodno čekala da počne predavanje, a onda joj je navodno naglo pozlilo, a pošto je bila tik uz gelender samo je pala. Sve se dogodilo u trenutku i bukvalno niko nije mogao da reaguje i da joj pomogne, jer je ona dok je svi primetili šta se desilo nažalost, već bila u holu zgrade u lokvi krvi - kaže jedan od očevidaca i dodaje:

- Ovde se stvarno radi o nesrećnom slučaju, i nadam se da će devojka preživeti. Ne znam ko je u pitanju, ali sam se jako potresao nakon što sam video kako nepomično leži.

Inače, fakultet je odmah zatvoren, a studenti su se okupili ispred zgrade ove ustanove.

(Kurir.rs - B. T.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track