UŠETAO U MENJAČNICU, PA NA NEVEROVATAN NAČIN PREVARIO RADNICU! Dao 100 evra, dobio DUPLO VIŠE za nekoliko sekundi
Foto: Nebojša Mandić

incident u sremskoj mitrovici

UŠETAO U MENJAČNICU, PA NA NEVEROVATAN NAČIN PREVARIO RADNICU! Dao 100 evra, dobio DUPLO VIŠE za nekoliko sekundi

Crna Hronika -

Dva zasad nepoznata muškarca, stara oko 50 godina, prevarila su radnicu menjačnice u centru Sremske Mitrovice i uzeli joj novac.

Kako kaže radnica, sve je snimila bezbedonosna kamera, a odmah je obaveštena policija.

– Prvo je došao jedan muškarac i kupio 80 evra, dajući mi zatim 120 evra i zatraživši novčanicu od 200 evra. Potom, njegov kolega se pojavio nakon nekoliko minuta i zatražio isti iznos u novčanicama od 200 evra. U tom trenutku dolazi i drugi muškarac, promenio je 20 evra, ja sam mu dala dinare, onda mi je dao sitno od 10 i 20 evra da mu ukrupnim 100 evra. U tom trenutku sam primetila neobičnosti i prebrojala se, a kasa je bila u redu. Ipak, nakon toga mi je ponovo dao sitan novac da mu dam 200 evra, ali umesto toga dao mi je 100 evra u sitnom i zatražio novčanice od 200 evra. Sve je to bilo jako brzo i na kraju shvatim da su me oštetili za 100 evra, priča radnica menjačnice.Ova prevara nije novo, zove se „brza promena novca“, kada neko pokuša da prevari zaposlenog u menjačnica. Dao vaj da više kusura u novcu nego što je potrebno. Ova prevara je ipak nešto novo za Sremsku Mitrovicu.

– Želim da istaknem da sam kao prodavac veoma iskusan, radim ovaj posao od 2009. godine. Nažalost, ovo iskustvo nije bilo uobičajeno i razumem da sam mogla odlučnije reagovati. Kao što sam ranije činila, trebala sam momentalno prekinuti ovakav tok transakcije, kako bih izbegla potencijalne nesporazume, dodala je radnica.

U toku je potraga, ceo slučaj je prijavljen policiji.

Kurir.rs/D.Š.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track