Najnovije vesti

NA SAHRANI SUPRUGE PRIMAO SAUČEŠĆE, PA UHAPŠEN JER JE NARUČIO NJENO UBISTVO Filmski zločin u Prištini: Otkrivena CENA LIKVIDACIJE
Foto: Printscreen YT

NA SAHRANI SUPRUGE PRIMAO SAUČEŠĆE, PA UHAPŠEN JER JE NARUČIO NJENO UBISTVO Filmski zločin u Prištini: Otkrivena CENA LIKVIDACIJE

Crna Hronika -

Ubistvo Ljiridone Murselji u okolini Prištine koje se dogodilo u sredu, podiglo je na noge javnost na KiM, jer se istragom ispostavilo da ga je naručio njen suprug, a da je u zločin umešan njegov rođak, aktivni pripadnik tzv. kosovskih bezbednosnih snaga.

Kuštrim Kokala, pripadnik tzv KBS-a je treća osoba uhapšena u vezi sa ubistvom Ljiridone Murselji. Pre njega je uhapšen Granit Plava, kome je suprug ubijene Naim Murselji, naručio ubistvo uz finansijsku nadoknadu od 15.000 evra pre i isti iznos, nakon ubistva, prenose mediji u Prištini.

Iz tzv KBS-a su potvrdili da je u ubistvo umešan njihov pripadnik i da se radi o izolovanom slučaju.

Policija je večeras uhapsila i supruga žrtve, koji je priznao da je naručio ubistvo.

Ljiridona Murselji je danas sahranjena u okolini Đakovice, a obredu je prisustvovao i njen suprug, primajući saučešća okupljenih.

Uhapšeni Naim Murselji, neko vreme bio je savetnik Bedžeta Pacolija, navode u Prištini.

Policija je izvršila raciju na dve lokacije u Đakovici, odakle potiče Murselji. Oduzeto je oružje kojim je navodno počinjen zločin.

Kurir.rs/RTS

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track