PRVA SLIKA SA MESTA PUCNJAVE U ŠAPCU! DEDA (70), IZ KOLA U POKRETU IZREŠETAO MUŠKARCA (45): Lekari se bore za život ranjenog!
Foto: RINA

PRVA SLIKA SA MESTA PUCNJAVE U ŠAPCU! DEDA (70), IZ KOLA U POKRETU IZREŠETAO MUŠKARCA (45): Lekari se bore za život ranjenog!

Crna Hronika -

Sedamdesetogodišnji muškarac danas je u mestu Majur kod Šapca ranio čoveka (45), pucajući iz automobula.

Napadač je posle ranjavanja ubrzo uhapšen, potvrđeno je Kuriru. Pucnajva se dogodila danas oko 15 sati.

- Napadač je bio u kolima kada je ispalio nekoliko hitaca u žrtvu. Jedan od tih hitaca žrtvu je pogodio u glavu - navodi naš sagovornik i dodaje da je muškarac prvo prevezen u šabačku bolnicu, ali da je zbog težine povreda odlučeno da se transportuje za Beograd.

- Hitac koji je žrtvu pogodio u glavu naneo mu je ozbiljne zdravstvene probleme, pa se svakog trenutka očekuje njegov transport za Beograd gde će mu biti pružena sva moguća medicinska pomoć ' kaže izvor.

Nakon pucnjave nadomak Šapca, policijski službenici PU Šabac su identifikovali, locirali i lišili slobode osumnjičenog muškarca. Istraga je u toku i ona će utvrditi kako je došlo do pucnjave, u kom odnosu su bili osumnjičeni i žrtva, kao i koji je motiv ranjavanja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:29

PUCNJAVA USRED BELA DANA U PUNOM TRŽNOM CENTRU! Dva mladića ranjena, lekari nisu optimisti! Makedonija postala AUTO-PUT DROGE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track