SVETI DRUG POZAJMIO AUTO DA MU SE NAĐE ZBOG ANDREE, JER JE TRUDNA: Najnoviji detalji o pogibiji trudnice i muža! NIJE IMAO DOZVOLU
Foto: Printskrin/Facebook

ŠOK!

SVETI DRUG POZAJMIO AUTO DA MU SE NAĐE ZBOG ANDREE, JER JE TRUDNA: Najnoviji detalji o pogibiji trudnice i muža! NIJE IMAO DOZVOLU

Crna Hronika -

Svetislav Strajinović (19) iz sela Kobišnica iz Negotina koji je u utorak poginuo u saobraćajnoj nesreći u kojoj je nastradala i njegova trudna verenica Andrea Romanović (17), upravljao je vozilom bez vozačke dozvole, potvrđeno je za Kurir.

- On nije imao izdatu vozačku dozvoli ni za jednu kategoriju, a policija je proverila i automobil kojim je upravljao jer je on živeo na teritoriji opštine Negotin, a automobil je bio registrovan u Knjaževcu - kaže izvor Kurira.

Sveta i Andrea
Sveta i Andreafoto: Printskrin/Facebook

Kako saznajemo, automobil marke "mini moris" mu je pozajmio prijatelj kod kog je inače radio.

- Sveta je radio kod tog momka i on mu je dao vozilo u slučaju da bude, ne daj Bože, nekih komplikacija sa Andreom i bebom i kad dođe do porođaja. Oni ne bi imali kako drugačije da dođu iz Kobišnice u kojoj su živeli do Negotina, do bolnice. Dao mu je automobil iz najbolje namere - kaže naš sagovornik.

Trudnica je, da podsetimo, poginula na licu mesta, a Sveta je odmah hospitalizovan. Lekari su se satima borili za njegov život, međutim, preminuo je u bolnici posle nekoliko sati.

Sveta i Andrea
Sveta i Andreafoto: Printskrin/Facebook

Prema rečima našeg sagovornika, telo mlade trudnice i povređenog mladića iz automobila su izvlačili vatrogasci.

- Kad su izvučeni, lekari su se trudili i da spasu život bebi jer je devojka bila u sedmom mesecu trudnoće, ali nažalost i pored svih napora nisu uspeli - rekao je ranije izvor Kurira.

Sveta će, kako je objavljeno, biti sahranjen u subotu na lokalnom groblju u Kobišnici.

Bonus video:

15:55

PREMINULA TRUDNICA SA BLIZANCIMA NIJE POSLUŠALA SAVETE LEKARA! Doktori saglasni: Evo da li treba OBAVEZNO VAKCINISATI TRUDNICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track