OGLASIO SE ROĐAK OCA MONSTRUMA IZ KRUŠEVCA: "Snimao je eksplicitne videe na kojima su njegove ćerke"! Ovako je počeo horor
Foto: Shutterstock

UŽAS!

OGLASIO SE ROĐAK OCA MONSTRUMA IZ KRUŠEVCA: "Snimao je eksplicitne videe na kojima su njegove ćerke"! Ovako je počeo horor

Crna Hronika -

I.T. iz Kruševca i njegova emotivna partnerka uhapšeni zbog sumnje da su počinili krivična dela protiv polnih sloboda na štetu njegovih maloletnih ćerki dva braka, a blizak rođak ove porodice za Kurir kaže da je sve počelo kad je I.T. stupio u vezu sa novom partnerkom, a njegova najstarija ćerka došla iz inostranstva gde inače živi sa majkom.

Njih dvoje su zadržani u pritvoru, a istraga je u fazi ispitivanja. Proverava se da li su počinili neko od krivičnih dela nedozvoljene polne radnje, distribucija pornografskog materijala ili seksualna eksploatacija.

hapšenje, lisice
foto: Shutterstock

Međutim, prema rečima bliskog rođaka ove porodice sve se saznalo kad je najstarija ćerka (17) došla iz inostranstva u Kruševac i nekon boravka kod oca se požalila majci i ispričala kakv je horor pretrpela.

- Došla je ovde na odmor i on se ponudio da boravi kod njega koji sada živi sa tom novom ženom. Devojčica mu je inače prvo dete, a ima ih troje iz različitih brakova. Tu je nastao horor - kaže nam rođak i objašnjava:

- Njema majka mi je rekla da je snimao eksplicitne video snimke na kojima je njihova ćerka, nisam smeo ni da pitam da li je prisiljavao na odnose sa njim i to snimao. Van sebe smo svi.

policija
foto: T. S.

Kako nam je ispričao rođak I.T. je suspednovani policajac koji je ostao bez posle nakon što je, kako tvrdi rođak, proneverio neki novac.

- On je tada ostao bez posla i kad je počeo da se viđa sa svojom novom partnerkom sve je krenulo po zlu. Nakon što se starija ćerka požalila svojoj majci koja je sve prijavila policiji, javila se i mlađa iz njegovog braka sa koleginicom iz policija i rekla da je i onda proživela užas sa ocem - kaže naš sagovornik.

Prema njegovim rečima, otac je prodavao video snimke na kojima su njegove ćerke i na taj način pribavljao novac od kad nema posao.

Podsetimo, policija proverava autentičnost svih iskaza, ispituju se svedoci, a radiće se i dodatna veštačenja i to ne samo psihološko-psihijatrijska, već će se proveravati i mobilni telefoni kao i svaka komunikacija sa društvenih platformi.

Bonus video:

06:30

ZBOG OVOGA JE MONSTRUM IZ VRŠCA UBIO ĆERKU? Posebno jezivo je to što je izabrao da je UDAVI! PSIHOPATA se krije najmanje 6 meseci

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track