HAOS U KAFANI U ZEMUNU: Muškarac slomio drugom nos i progutao kesu sa drogom, pa pretučeni napao policajca
Foto: RINA

HAOS U KAFANI U ZEMUNU: Muškarac slomio drugom nos i progutao kesu sa drogom, pa pretučeni napao policajca

Crna Hronika -

Osumnjičeni M.N. (36) i S.K. (36) saslušani su juče u Trećem osnovnom javnom tužilaštvu zbog krivičnog dela učestvovanje u tuči i ometanje službenog lica u vršenju dužnosti.

"Osumnjičenima se stavlja na teret da su se u restoranu u Zemunu, pod dejstvom alkohola, verbalno i fizički sukobili kada je osumnjičeni M.M. zadao osumnjičenom S.K. više udaraca pesnicom u predelu glave i tako mu zadao tešku telesnu povredu u vidu frakture nosnih kostiju. Po prijavi konobara, policijski službenici PS Zemun su izašli na lice mesta i zatekli osumnjičene M.M. i S.K. koji je imao vidne telesne povrede, nakon čega su osumnjičeni policijskim službenicima rekli da su prijatelji i da je sve u redu.

S obzirom da uočeno da osumnjičeni M.M. u ruci drži jednu PVC kesicu sa biljnom materijom zelene boje i jednu ručno motanu cigaretu, policijski službenik je pokušao da oduzme i obezbedi dokaze izvršenja krivičnog dela, međutim osumnjičeni M.M. je progutao navedene predmete, nakon čega je uhapšen, u kom trenutku je osumnjičeni S.K. rukama hvatao policijske službenike i pokušao da ih spreči da stave lisice osumnjičenom M.M., pa je potom i uhapšen", navodi se u saopštenju.

Osumnjičeni su, nakon što im je predočen video snimak delimično priznali izvršenje krivičnog dela i izjavili da se ne sećaju događaja jer su bili pod dejstvom alkohola.

Zbog opasnosti da osumnjičeni M.M. ne ponovi krivično delo Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je Trećem osnovnom sudu u Beogradu podnelo predlog za određivanje pritvora, koji je i određen.

Bonus video:

00:11

HOROR U BEOGRADU: Očuh pretukao bebu, polomio joj obe ruke i noge

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track