BRAĆA PANIĆ U DRUŠTVU "TATINOG SINA": Policija oduzimala luks kola zbog divljanja! EVO ČIME SU SE HVALILI
Foto: Printscreen/Instagram, Printscreen

privlačili pažnju na društvenim mrežama

BRAĆA PANIĆ U DRUŠTVU "TATINOG SINA": Policija oduzimala luks kola zbog divljanja! EVO ČIME SU SE HVALILI

Crna Hronika -

Braća Uroš i Miloš Panić u žiži su javnosti od kada je za njima raspisana potraga zbog sumnje da su posredovali u lancu prostitucije, a hapšenje su, kako saznajemo, izbegli samo par sati pre policijske akcije! Zbog posredovanja uhapšen je i njihov prijatelj Vuk Stanković, a on nije jedini čije je ime vezano za Paniće.

U njihovom društvu može se videti i Nikola Keljanović Kelja, poznat pod nadimkom "tatin sin" koga javnost dobro poznaje zbog bahaćenja na ulicama Beograda skupocenim automobilima koji su mu više puta, kao i Urošu Paniću, oduzimani.

Njemu je jednom prilikom oduzet "mercedes AMG", vredan oko 130.000 evra jer nije imao tablicu, a farovi su prepravljeni da svetle ljubičasto, što nije dozvoljeno. Policija mu je pre toga oduzela "porše panameru" u Zemunu i džip "porše kajen" na Novom Beogradu.

Nikola Keljanović
Nikola Keljanovićfoto: Pritnscreen/Instagram

- Zlatna "panamera" mu je bila oduzeta jer Keljanović nije imao izdat atest za prepravku vozila, pošto je imao folije na svim staklima i vetrobranu. Što se džipa tiče, policija mu ga je oduzela jer su stakla naknadno bila zatamnjena - podseća izvor Kurira.

"Tatin sin" se redovno pojavljuje u skupocenim automobilima, divlja u saobraćaju, snima se dok vozi brzo i sve to "kači" na društvene mreže. Na svom Instragram profilu redovno objavljuje fotografije svog luksuznog života, gomile keša i skupih automobila, a na Jutjubu se mogu mogu videti njegovi snimci divljanja - bežanja od policije, provociranja, traumiranja drugih vozača koji mu dolaze iz suprotnog smera...

- Rad je stvorio čoveka, a nerad gospodina. Držim se toga. Ovo je san svakog klinca. Niko ne razmišlja: "Završiću fakultet, biću obrazovan." Koga boli uvo?! Realno, samo lova, kola i tako dalje - ispričao je Keljanović jednom prilikom.

Keljanović i Uroš Panić
Keljanović i Uroš Panićfoto: Printskrin/Instagram

Nikola Keljanović je u žižu javnosti dospeo i 31. oktobra 2020, kada je slupao tatin zlatni "porše panameru" i time se "pohvalio" na svom Instagram profilu. Nakon udesa, ironično je poručio: "Ubiće me ćale", a onda je snimio razlupani "porše" uz komentar: "Biće bolje."

Podsetimo, braća Panić su takođe veoma aktivna na društvenim mrežama i luksuzni život koji vode prikazan je do detalja na fotografijama i snimcima.

Policija je, ako i Keljanoviću, Urošu Paniću ranije oduzela luksuzni narandžasti automobil "lambordžini" zbog brojnih snimaka divlje vožnje po beogradskim bulevarima, bahatog preticanja i kršenja saobraćajnih propisa.

Na fotografijama na mrežama Uroš je uglavnom u društvu svoje supruge sa kojom ima decu, a slike su sa poznatih splavova i klubova gde su oboje u društvu njegovih prijatelja od kojih je sa nekima i sarađivao.

Takođe, snimke bahate vožnje objavljivala su obojica braće koja su jasno prikazala na koji način ugrožavaju bezbednost drugih učesnika u saobraćaju, ali i svoju.

Bonus video:

01:17

Braća Hofman upadaju sa huliganima u Modriči i maltretiraju osoblje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track