PANIĆI PROVOCIRAJU SNIMCIMA IZ NOĆNOG PROVODA, A POLICIJA IM ZA PETAMA: Ovo su 2 moguće lokacije na kojima se kriju braća!
Foto: Instagram

bekstvo

PANIĆI PROVOCIRAJU SNIMCIMA IZ NOĆNOG PROVODA, A POLICIJA IM ZA PETAMA: Ovo su 2 moguće lokacije na kojima se kriju braća!

Crna Hronika -

Uroš i Miloš Panić, braća za kojima je raspisana potraga zbog sumnje da su bili posrednici u lancu prostitucije na društvenim mrežama, na kojima su i te kako popularni, i dalje objavljuju fotografije i snimke iz provoda dok policija za njima intenzivno traga!

Braća su, kako je saopštilo nadležno tužilaštvo, najverovatnije napustila zemnju, a prema snimcima i fotografijama koje objavljuju i društvo u kojem se nalaze, postoji više destinacija na kojima mogu da budu.

Više lokacija

- Nije poznato da li su snimke lično oni objavljivali ili je neko uradio to u njihovo ime, kao ni od kada tačno ovi snimci datiraju, ali svakako je jasno da je u pitanju provokacija - kaže izvor Kurira i dodaje:

- Na profilu jednog od braće Panić objavljena je slika sa jednim muškarcem koji je u Dubaiju, sudeći prema fotografijama koje ima na profilu. Prema tome, ne bi bilo neverovatno da su braća Panić pre hapšenja pobegla upravo u Dubai.

Uroš Panić sa prijateljem koji je boravio u Dubajiu
Uroš Panić sa prijateljem koji je boravio u Dubajiufoto: Instagram

Takođe, na objavljenim snimcima se vidi da su napravljeni u zagrebačkom noćnom klubu LAF, pa postoji mogućnost i da se kriju u susednoj državi Hrvatskoj. Ono što bi možda moglo da potvrdi ovu sumnju je i činjenica da je u vreme kada su Panići objavljivali snimke iz noćnog provoda, i na instagram profilu pomenutog kluba osvanuli su identični snimci.

00:49

Braća Panić u noćnom provodu

- Policija temeljno radi na svom zadatku i njihova lokacija biće utvrđena u najkraćem roku - kaže izvor.

Panići su uspeli da izbegnu hapšenje samo nekoliko sati pre velike policijske akcije u kojoj je uhapšen njihov drug Vuk Stanković zbog istog dela, a sa njim i Sonja L., kako se sumnja, njihova saradnica koja je obavljala komunikaciju izmenju klijenata i zaposlenih "devojaka".

Saloni

Naime, oni su za sve usluge korstili salone za masažu koji su bili paravan za seksualne usluge, a na profilu na društvenoj mreži "Instagram" preko koje se ovi saloni reklamiraju vide se fotografije devojaka u donjem vešu koje prižaju usluge masaže muškarcima.

- Eksluzivna senzuala masaža za muškarce. Zakažite svoj termin u našim salonima - stoji u opisu ovog profila.

Uroš Panić, Miloš Panić, braća Panić
foto: Printskrin/Instagram

U opisima fotografija stoji poziv budućim klijentima da će ih dočekati "ljubazne i izuzetne maserke".

- Doživite osećaj nezaboravnog zadovoljstva. Vidimo se u našim salonima - navodi se ispod jedne od fotografija, a poziv važi za sve muškarce i saloni postoje na tri lokacije u gradu.

Kako saznajemo, oglasi preko kojih su dodatno pokušavali da pospeše obim posla su bili postavljeni i na poznatom erotskom sajtu za čitav region.

Da podsetimo, uhapšenom Stankoviću i S.L. se na teret stavlja da su u Zemunu i Savskom vencu navodili, podsticali i organizovali predaju oštećenih ženskih lica drugim licima radi prostitucije, tako što su na različitim internet stranicama objavili oglas sadržine "da mlade i zgodne maserke pružaju usluge senzualne masaže za muškarce po ceni od 3.500 dinara do 10.000 dinara", ostavljajući nekoliko kontakt telefona na koje su se javljale oštećene i osumnjičena S. L., i tako se dogovarale sa klijentima na koju adresu da dođu - navodi se u saopštenju tužilaštva.

Vuk Stanković i Uroš Panić
Vuk Stanković i Uroš Panićfoto: Printskrin/Instagram

Uhapšeni Vuk Stanković je, kako se sumnja, napravio javan nalog na Instagramu i postavio oglas da zbog povećanog obima posla nudi posao maserke, navodeći da je dnevna zarada 100 evra, a napravio je i sajt preko kojeg je nudio usluge tantričke masaže.

- Cene usluga su odredili osumnjičeni kojima su oštećene odvajale od 50 do 70 odsto zarade. Procenat koji je pripadao osumnjičenima su ostavljale u jednom kafiću ili su po novac na adrese u Zemunu dolazili osumnjičeni - piše u saopštenju Trećeg osnovnog javnog tužilaštva.

Bahati snimci

Vuke makro

Kako su odbegla braća veoma aktivna na društvenim mrežama, na jednom od snimaka vidi se Stanković u skupocenom automobilu, dok mu jedan od Panića dobacuje.

- To Vuke, nova mašina, a? Kakva felna Vuke... Vuke makro, vidi ga - izgovara jedan od braće.

Ovakvi snimci nisu retki na njihovim profilima, pa se mogu naći i oni na kojima provociraju pripadnike žandarmerije koji su im preprečili pit i izašli iz svog džipa koji je bio pod rotacijama.

- Ouu ubiće nas ovi od batina, al' su opasni momci - izgovara jedan od braće dok govori da prvo mora da snimi stori.

Bekstvo

Proslava i veselje

Iz provoda u petak na profilu jednog od braće, Miloša Panića, objavljeno je nekoliko snimaka iz kluba, a na jednom se vidi i njegov brat Uroš, koji je takođe u bekstvu.

I Milica, Uroševa supruga, objavljivala je fotografije i snimke na Instagramu iz istog kluba kao i njen dever Miloš, dok je Uroš Panić zaključao svoj profil.

braća Panić
foto: Instagram

Na jednom od snimaka vidi se da u pitanju prestižan noćni klub, a braća su na fotografijama koje su postavljali u zagrljaju čoveka obučenog kao crtani lik "Pink Panter".

Štampano izdanje 11.02.2024.
foto: Kurir

U NOVOM BROJU STILA ČITAJTE: Da li se zaista suprotnosti privlače

Da li se zaista suprotnosti privlače: Nauka kaže da ljudi koji dele slična interesovanja i uverenja najbolje funkcionišu. Ne kaže se džaba da se sličan sličnom raduje

Žika Jakšić: On je čovek iz naroda kog vole zbog prirodnosti. Kad on zaplače zbog sudbina gostuju u emisiji "Nikad nije kasno", s njim plače i pola Srbije

Treba li spavati s kućnim ljubimcima: Ako noću delite postelju, morate znati da postoje rizici po zdravlje

Kolači koji se tope u ustima: Jadro oblanda, čoko-plazma kolačići, prhke kiflice

Stil
foto: Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja