OVO JE ČOVEK KOJEG JE UBIO OTAC U VLADIMIRCIMA Upucao sina, pa pokušao da presudi sebi - KOMŠIJE U ŠOKU: "Isterao ga je iz kuće"
Foto: Printskrin/Facebook

tragedija

OVO JE ČOVEK KOJEG JE UBIO OTAC U VLADIMIRCIMA Upucao sina, pa pokušao da presudi sebi - KOMŠIJE U ŠOKU: "Isterao ga je iz kuće"

Crna Hronika -

Nezapamćena tragedija dogodila se danas oko 16:30 časova u Vladimircima, kada je otac T.M (64) iz puške ubio sina T.I (37).

Nakon toga on je pokušao samoubistvo. Sa teškim povredama glave i bez svesti primljen je u Opštu bolnicu Šabac, odakle je, zbog težine povreda transportovan u Klinički centar Srbije.

Ovo strašno ubistvo dogodilo se na njivi, u blizini porodične kuće, u ataru sela Vladimirci. Kako se saznaje, ubijeni mladić nije živeo sa ocem i prema priči meštana nisu bili u dobrim odnosima.

- Taj mladić je živeo sam, jer ga je otac isterao iz kuće. Bio je sklon alkoholu, a u poslednje vreme čujemo da je bio na lečenju. Baš se pre neki dan vratio. Ne znamo šta bi ocu da mu presudi – ispričao je jedan od komšija.

Komšije kažu da je u pitanju vredna i poštena porodica

- On ima i brata. Taj je vredan, dobar automehaničar. A ovaj, što ga je otac ubio, išao je po selu i radio u nadnici, snalazio se kako je znao – pričaju u selu.

Motivi ove strašne tragedije još uvek nisu poznati.

U toku je uviđaj i ispitivanje okolnosti nesreće.

Kurir.rs/Blic

Preneo: M. N.

Bonus video:

00:26

MAJKA POKUŠALA DA UNAJMI UBICU DA JOJ LIKVIDIRA SINA (3): Dala mu adresu i sliku dečaka, imala i JEDAN JEZIV USLOV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track