OTKRIVENA MESTA UŽASA U BEČU! Devojčicu silovalo 17 muškaraca, MEĐU NJIMA I SRBIN: Od snimka se prevrće želudac - jezivi detalji
Foto: Shutterstock

"Pa to je bilo samo dete"

OTKRIVENA MESTA UŽASA U BEČU! Devojčicu silovalo 17 muškaraca, MEĐU NJIMA I SRBIN: Od snimka se prevrće želudac - jezivi detalji

Crna Hronika -

Vest da je 17 mladića starosti od 13 do 18 godina kontinuirano više meseci silovalo i s*ksualno zlostavljalo devojčicu (12) u Beču šokirala je javnost a policiju i istražioce digla na noge.

Za zlostavljanje i silovanje devojčice, inače austrijske državljanke, osumnjičeni su Sirijci, Turci, Italijan, Bugarin, Srbin i Austrijanci (prema austrijskim medijima migracionog porekla) da su tinejdžerku prisiljavali na s*ksualne odnose i zlostavljali od februara do oktobra prošle godine. Četvorica od 17 optuženih su još premladi da bi snosili krivičnu odgovornost,a a za još dvojicom osumnjičenih se još traga.

Oni su privedeni zbog sumnje na višemesečno silovanja i zlostavljanja devojčice (12), uključujući i desetine video snimaka urađenih mobilnim telefonom kojima su ucenjivali žrtvu, među snimcima je i jeziv snimak grupnog silovanja devojčice.

Istraga je pokazala da su se silovanja i zlostavljanja događala u periodu od februara do juna 2023. godine u garažama, stanovima dečaka kada im roditelji nisu bili kod kuće, stepeništima, a u jednom slučaju i u hotelskoj sobi kao i na drugim lokacijama u Beču.

Policija, Policija Austrija, Austrijska Policija
foto: EPA / Christian Bruna

Austrijski Hojte otkrio je jedno od mesto užasa gde je navodno tinejdžerka silovana i zlostavljana. Ova brutalna tinejdžerska banda je sprovodila nasilje nad devojčicom na nekoliko lokacija u Beču uključujući prazan stan u podrumu napuštene zgrade u bečkoj opštini Favoriten.

“Ovde su imali s*ksualne odnose sa njom”, otkrila su dva čečenska dečaka iz obližnjeg parka na Antonsplacu gde su se svi osumnjičeni okupljali i sedeli zajedno na klupama.

“Ti 15-godišnjaci su ulazili i izlazili ovde i drogirali se”, ispričala su ova dvojica tinejdžera.

Ova napuštena zgrada u koju su se sklanjali udaljena samo jednu ulicu od parka. Stepeništa i prazni spratovi bili su idealni za skrivanje i nažalost za monstruozno s*ksualno zlostavljanje devojčice.

Policija je po otkriću zločina zatvorila ulaz u zgradu daskama i “mesto užasa” je i zvanično zatvoreno.

Glas o strašnom slučaju proširio se među stanovnicima Favoritena koji su zgroženi i šokirani, ali i zabrinuti zbog onoga što se .

"Pa to je bilo samo dete", rekao je jedan od stanovnika Favoritena koji želi ostati anoniman.

Policija kao glavnog počinioca sada vidi 16-godišnjeg Ahmada. On je navodno primorao devojčicu na oralni s*ks u parking garaži u Ulici Marije Lasnig.

Neki od njih već imaju policijski dosije i presude za za nasilne zločine, provale i krađe. Ono što je šokiralo istražioce je stav tinejdžera poput samoprozvanog vođe bande Bugarina (16) muslimanske vere, za koga je zlostavljanje u stanu “dobrovoljni s*ks”. On tvrdi da "nije držao" devojčicu protiv njene volje i da je iznenađen što ga je nedeljama kasnije prijavila za silovanje.

Slučaj je šokirao i same istražitelje koji su u istrazi utvrdila da su devojčicu naizmenično zlostavljali i silovali između sebe i sve to snimali kako bi je ucenjivali i pretili joj da će ih objaviti ako progovori, zbog čega je ona mesecima ćutala.

Policija Austrija
foto: Printscreen Krone.at

Od videa pronađenih u zaplenjenim telefonima se okreće želudac. Na njima se vidi kako njih osam siluju devojčicu. Jezivo zlostavljanje se nastavlja iako ona vrišti: "Stani!"

Međutim, niko od 17 privedenih osumnjičenih silovatelja nije ostao iza rešetaka posle saslušanja. Državno tužilaštvo očito ne vidi dovoljno razloga za pritvor. Sada pravosuđe mora da odluči kako će dalje voditi slučaj. Budući da su se svi osumnjičeni izjasnili kao nevin,a kao maloletna lica preti im samo sa pola maksimalne kazne koju bi dobili kao odrasli.

Kurir.rs/Blic

Preneo: M. N.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track