POJAVIO SE SNIMAK KLJUČNOG MOMENTA PRE PREVRTANJA U VLAJKOVIĆEVOJ: Zakucao se u parkirani auto, pa usput napravio kolaps (VIDEO)
Foto: Petar Aleksić

POJAVIO SE SNIMAK KLJUČNOG MOMENTA PRE PREVRTANJA U VLAJKOVIĆEVOJ: Zakucao se u parkirani auto, pa usput napravio kolaps (VIDEO)

Crna Hronika -

Juče se u centru Beograda, kod Vlajkovićeve 21, oko 17 časova, dogodila saobraćajna nezgoda kada je vozač automobila marke "Land Rover Discovery" udario u jedan od parkiranih automobila, a zatim se prevrnuo.

Na licu mesta nalazili su se vatrogasci, policija i kola Hitne pomoći, međutim, kako se ispostavilo, nije bilo povređenih lica.

udes, Vlajkovićeva
foto: Kurir

Kao što se vidi na snimku, džip se kretao pravolinijski i normalnom brzinom. Odjednom je skrenuo udesno, zakačio parkirani automobil, čiji je prednji levi točak bio okrenut udesno i potom je prešao preko tog točka i prevrnuo se.

00:14

Udes u Vlajkovicevoj

- Ja sam bio ispred tog parkiranog automobila, strašno kako je udario, inercija ga povukla, nov auto, ali od težine je do toga došlo. Opet je srećna okolnost da nema povređenih - kaže očevidac za Kurir.

1 / 30 Foto: Petar Aleksić

Prilikom prevrtanja su oštećena još dva vozila, a sada se pojavio i snimak početka prevrtanja automobila.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track