MILJKOVIĆ POD JAKIM MERAMA OBEZBEĐENJA IZVEDEN IZ PRITVORA: U pratnji stražara sa dugim cevima išao kod lekara, OVAKO JE IZGLEDALO
Foto: Ana Paunković

beograd

MILJKOVIĆ POD JAKIM MERAMA OBEZBEĐENJA IZVEDEN IZ PRITVORA: U pratnji stražara sa dugim cevima išao kod lekara, OVAKO JE IZGLEDALO

Crna Hronika -

Marko Miljković, optužen da je zajedno sa Veljkom Belivukom organizovao kriminalnu grupu koja se tereti za sedam ubistava, otmicu, silovanje i druga teška krivična dela, danas je izveden iz pritvorske jedinice u Ustaničkoj ulici.

Prema nezvaničnim informacijama Kurira, Miljković je u pratnji jakih policijskih snaga prebačen na ranije zakazan lekarski pregled na jednu privatnu kliniku u Beogradu.

- U tom delu grada danas je bilo opsadno stanje. Iz dela klinike kroz koji je sprovođen Miljković privremeno su udaljeni svi pacijenti, a maskirani specijalci sa dugim cevima pratili su svaki njegov korak - kaže izvor Kurira.

Kako saznajemo, posle nekih sat vremena, Miljković je uz podjednako jake mere obezbeđenja vraćen u pritvorsku ćeliju.

Inače, danas je jedini dan ove nedelje kada Belivuk i Miljković nemaju zakazano suđenje u Speijalnom sudu.

- On se juče u sudnici nije žalio na zdravstvebno stanje, naprotiv. Javljao se za reč, postavljao pitanja svedocima saradnicima i komentarisao glasovne poruke sa presretnute Skaj komunikacije koje su puštane u sudnici. Suđenje se nastavlja sutra - dodao je naš izvor.

Bonus video:

01:39

BELIVUK I MILJKOVIĆ ĆE U OVOJ OPTUŽNICI MALO ZAMENITI MESTA Reporter Kurira o sudskom istražnom procesu: Braniće se sa SLOBODE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track