"U INCIDENTU NIJE UČESTVOVAO NAŠ ISKUŠENIK" Oglasila se uprava manastira u kome je Srbin (28) IZBO muškarca: IZNELI NOVE DETALJE
Foto: Shutterstock

"U INCIDENTU NIJE UČESTVOVAO NAŠ ISKUŠENIK" Oglasila se uprava manastira u kome je Srbin (28) IZBO muškarca: IZNELI NOVE DETALJE

Crna Hronika -

Uprava manastira Podmaine saopštila je da u incidentu koji se desio danas nisu učestvovale osobe koje su iskušenici niti članovi tog manastira, te da su odmah pozvali policiju i obavestili o ovom nemilom događaju.

Kako su saopštili, povodom incidenta koji se danas dogodio u manastiru Podmaine, a radi potpune istine, dužni su obavestiti vernike, prijatelje manastira i ukupnu javnost o tome što se stvarno desilo.

"U našem manastiru su u svojojstvu gostiju već par dana boravila dva lica između kojih se desio ovaj nemili događaj. Dakle nemaju status iskušenika niti su članovi manastirskog bratstva kako su to preneli pojedini mediji. Odmah nakon ovog iznenadnog i nemilog događaja kojem nije prethodila nikakva svađa ili nešto slično Uprava manastira je obavestila nadležne u policiji i pozvala hitnu pomoć, koji su odmah došli na lice mesta i profesionalno obavili svoj posao te povređenom licu ukazali pomoć", ističu iz uprave manastira.

Žale zbog ovog incidenta kojim je narušen manastirski mir i zloupotrebljeno gostoprimstvo i poručuju da se mole za brz oporavak povređenog.

Podsećamo da je državljanin Srbije M.P. (28) uhapšen zbog sumnje da je ranio nožem jednu osobu u manastiru Podmaine, u Budvi.

Kurir.rs/rtcg

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track