U ŠPANIJI UHAPŠEN DILER IZ CG: Lazar poznat po ŠVERCU DROGE NA KONJU! Pokušao da pobegne policiji, imao lažni pasoš!
Foto: Španska policija/La Policía Nacional, Shutterstock

filmska akcija

U ŠPANIJI UHAPŠEN DILER IZ CG: Lazar poznat po ŠVERCU DROGE NA KONJU! Pokušao da pobegne policiji, imao lažni pasoš!

Crna Hronika -

Lazar Radenović (35) iz Podgorice, za kojim je Crna Gora raspisala poternicu, uhapšen je juče u gradu Benidormu u Španiji, nakon što je u njegovom automobilu pronađeno 22 kilograma marihuane i 11.500 evra u kešu!

Kako prenose mediji iz Španije, Podgoričaninu su lisice na ruke stavljene u spektakularnoj policijskoj akciji.

Zaplenjeni marihuana i novac
Zaplenjeni marihuana i novacfoto: Španska policija/La Policía Nacional

- Policija je u saobraćajnoj kontroli pokušala da zaustavi jedan automobil. Međutim, vozač nije hteo da se zaustavi, već je projurio napred. Potom je patrola obavestila kolege i otpočela je spektakularna potera po gradu, a begunac je u jednom trenutku umalo pregazio policajce na kontrolnom puktu- prenose mediji detalje filmske akcije.

Kako dalje navode, kada je policija konačno savladala begunca, postalo im je jasno zbog čega je po svaku cenu želeo da izbegne policijsku kontrolu.

- U gepeku njegovog automobila pronađena je droga, a on je kod sebe imao češka dokumenta. Proverom je ubrzo utvrđeno da su ta dokumenta falsifikovana i da se iza lažnog identiteta krije državljanin Crne Gore koji je u domovinu već osuđen zbog šverca droge - kažu izvori.

Kako navode, uhapšeni Crnogorac je 2017. godine osuđen na četiri godine zatvora zbog toga što je na konju prenosio 120 kilograma kanabisa iz Albanije u Crnu Goru.

- Za njim je bila raspisana Interpolova poternica, a imao je potragu i iz suda u Madridu - navode mediji.

Sada uhapšeni Lazar Radenović punio je stupce crne hronike 2017. godine. Tada je iz crnogorske policije saopšteno da je Podgoričanin uhapšen u Gusinju.

- Osumnjičeni je 4. oktorbra, izvan graničnog prelaza, u mestu Godilje u Gusinju, pokušao da prenese nešto više od 120 kilograma marihuane. Drogu je utovarenu na konju upakovao u pet crnih putnih torbi. Kontrolom službenika Uprave policije, droga je pronađena i oduzeta - saopštili su tada iz policije.

(Kurir.rs - TodoAlicante)

Bonus video:

00:40

Filmsko hapšenje u Beogradu, uhapšen diler

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja