"KAD JE TREĆI PUT ZAMAHNULA, POSTAVIO SAM RUKU" Progovorio Srđan kome je žena zabila sekiru u glavu! Slađana pretrčala 10 km
Foto: Kurir

"KAD JE TREĆI PUT ZAMAHNULA, POSTAVIO SAM RUKU" Progovorio Srđan kome je žena zabila sekiru u glavu! Slađana pretrčala 10 km

Crna Hronika -

Slađana S. (50), koja je prekjuče ujutro zabila sekiru u glavu suprugu Srđanu S. (53) dok je spavao u selu Šarlinac kod Leskovca navodno je bila ljubomorna, a i često su se svađali oko para, saznaje se nezvanično.

Meštani Šarlinaca nerado govore o ovom mučnom događaju, tvrdeći da ne znaju šta je uzrok pokušaja ubistva.

Po selu se šuška i da je Srđan voleo da popije, kao i da Slađana nije baš volela da se druži sa komšijama.

- Slađana, koju su svi zvali Ceca, rodim je iz sela Donje Brijanje, a udala se u Šarlinac za Srđana. Ne znamo šta se dešavalo u njihovoj kući, ali ženi je očigledno prekipelo. Strašno što je došlo do toga jer imaju dvoje divne dece i imućna su porodica - pričaju meštani.

Srđanovi rođaci su zanemeli i nisu bili voljni za razgovor.

Srđan S. je u leskovačkoj bolnici i u svesnom je stanju, a policiji je ispričao kako ga je supruga napala.

- On im je rekao da je spavao i da ga je žena udarila sekirom u glavu, a kada je zamahnula treći put, Srđan je stavio ruku ispred sebe i tad mu je ruka malo povređen. Ispričao je da je ženi oteo sekiru i ustao tako ranjen, a ona je istrčala iz kuće - priča dobro upućen izvor.

Sečivo sekire napravilo je površinski rascep Srđanu na glavi od nekoliko centimetera pa su to lekari odmah ušili, a povređena mu je i desna šaka. Srđan S. je iz kolica sam ustao i legao u krevet.

- U strahu da je muž ne stigne, Slađana je istrčala je i bežala čak prema selu Pečenjevce iako joj je mnogo bliže drugo mesto Draškovac. Trčala je nekih 10 do 15 kilometara. Sršan je krupan čovek i preživeće. Nekome je telefonirao i rekao da je dobro, da mu je glava ušivena i da će sve da se vidi na snimku video-kamere u dvorištu - dodaje sagovornik.

Slađana S. je privedena i uhapšena juče zbog sumnje da povredila svog supruga, nanevši mu udarac sekirom u glavu.

Saslušana je u Policijskoj upravi Leskovac, utvrđuju se sve činjenice i obavešteno je Tužilaštvo.

Kurir.rs/Informer

Preneo: R.J.

Bonus video:

01:35

NASILJE ĆE SE UMNOŽAVATI JER NIŠTA NE RADIMO! Pedagog Nataša Andonovski pesimista po pitanju iskorenjivanju problena

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track