DOM PORODICE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE OSTAO PRAZAN Majka došla da uradi samo jednu stvar! Ispred kuće policijska patrola FOTO
Foto: Nemanja Nikolić

DOM PORODICE OSUMNJIČENOG ZA UBISTVO DANKE OSTAO PRAZAN Majka došla da uradi samo jednu stvar! Ispred kuće policijska patrola FOTO

Crna Hronika -

Danas je u Zlotu kod Bora, na seoskom groblju sahranjen Dalibor D., brat prvoosumnjičenog Dejana D. u slučaju nestanka i monstruoznog ubistva dvogodišnje devojčice iz Bora Danke Ilić.

Rodbina je danas, u prepodnevnim satima, pristizala u porodični dom na sahranu preminulom Daliboru, koji je pre smrti trebalo da bude saslušan u prostorijama Višeg javnog tužilaštva u Zaječaru.

Dalibor D. sahranjen je oko 14 časova, a ožalošćeni su na groblje došli sa 12 vozila, zajedno sa majkom Svetlanom. Dalibor je dovezen u limenom kovčegu, a uhapšeni brat Dejan i otac Radoslav nisu prisustvovali sahrani zbog donesene odluke Višeg javnog tužilaštva.

1 / 9 Foto: Stefan Stojanović/ Mondo

Nakon sahrane sina Dalibora, porodični dom Dragijevića ostao je prazan.

Njegova majka, Svetlana, nakon sahrane, došla je samo do kuće kako bi ostavila stvari i uputila se zajedno sa rođacima dalje.

1 / 8 Foto: Nemanja Nikolić

Međutim, kako možemo videti, i dalje jedna policijska patrola dežura ispred njihove kuće.

Podsetimo, on se sumnjičio za prikrivanje dela i pomaganje bratu u sakrivanju tela svirepo ubijene male Danke Ilić (2) koja je nestala 26. marta u obližnjem naselju Banjsko polje.

Njeno telo još nije pronađeno.

Daliborova smrt dodatno je otežala celu potragu, a nakon što bude sahranjen na seoskom groblju, očekuje se nastavak potrage za posmrtnim ostacima nesrećno stradale devojčice.

Bonus video:

00:13

Sahrana Dalibora Dragijevića održaće se danas na Novom groblju u Zlotu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja