SASLUŠANI RAZBOJNICI SA VRAČARA: Napali vlasnika menjačnice pa pokušali da mu otmu novac
Foto: RINA

SASLUŠANI RAZBOJNICI SA VRAČARA: Napali vlasnika menjačnice pa pokušali da mu otmu novac

Crna Hronika -

D. .D. (33) i Đ.Z. (20) koji su nakon što su u menjačnici na Vračaru uz upotrebu fizičke sile i biber spreja pokušali da od vlasnika menjačnice oduzmu novac i metalni sef saslušani su pred dežurnim javnim tužiocem Prvog osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu.

- Osumnjičeni su iskoristili zakonsko pravo i branili su se ćutanjem. U odnosu na oba osumnjičena predložen je pritvor Prvom osnovnom sudu u Beogradu imajući u vidu da postoje osobite okolnosti da će osumnjičeni boravakom na slobodi uticati na podstrekača koji je u bekstvu, zatim da će osumnjičeni boravkom na slobodi u kratkom vremenskom periodu ponoviti krivično delo, a imajući u vidu način izvršenja dela, te dela sa elementima nasilja i iz razloga uznemirenja javnosti - navodi se u saopštenju.

U daljem toku postupka javni tužilac će ispitati svedoka oštećenog, svedoke policijske službenike, narediće veštačenje povreda oštećenog, zatim garderobe koja je oduzeta od okrivljenih, kao i sve druge dokazne radnje neophodne za donošenje pravilne i zakonite odluke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track